Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Vaahtosidos

Mepilex Border

Viisikerroksinen itsekiinnittyvä sidos kroonisten ja akuuttien haavojen hoitoon

Monikäyttöisestä reunallisesta Mepilex® Border -vaahtosidoksesta on saatavana useita eri kokoja ja muotoja. Se soveltuu kroonisten ja akuuttien haavojen hoitoon. Lisäksi sen on kliinisesti osoitettu auttavan ennaltaehkäisemään painehaavoja .

Sidoksessa on viisi kerrosta ja alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta. Se myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan  – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua .

Sidoksen vaahtokerros imee kosteutta ja haavaeritettä välittömästi ja suojaa haavaa ympäröivää ihoa maseraatiolta . Tämän jälkeen levittävä kerros jakaa haavaeritteen tasaisesti koko pinnalle sidoksen käyttöajan pidentämiseksi. Ylin kerros sitoo haavaeritettä, jotta lähimpänä haavaa olevien kerrosten kapasiteetti säilyy. Päällikalvo puolestaan estää bakteerien ja virusten pääsyn takaisin haavaan   – ja haihduttaa kosteutta muita vastaavia sidoksia paremmin , minkä avulla saavutetaan erinomainen nesteiden hallinta.

  • Safetac vähentää kipua ja ehkäisee vaurioita sidosten vaihdon yhteydessä.      
  • Monikäyttöinen sidos erilaisiin kroonisiin ja akuutteihin haavoihin.
  • Kliinisesti osoitettu teho painehaavojen ennaltaehkäisyssä.  
  • Hyvä nesteiden hallintakapasiteetti   haavaeritteen tehokkaaseen hallintaan ja maseraatioriskin pienentämiseen.     
  • Vähentää ihon kuoriutumista.   

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Border -sidosta voi käyttää monenlaisissa erittävissä akuuteissa ja kroonisissa haavoissa sekä toissijaisesti paranevissa haavoissa. Pehmeä ja mukautuva sidos ylläpitää kosteaa paranemisympäristöä ja sitoo tehokkaasti ja luotettavasti haavaeritettä.

Saatavana on useita eri kokoja niin pieniin kuin isoihinkin haavoihin. Sidoksia on myös muotoiltu hankalilla alueilla sijaitsevia haavoja varten.

Mepilex Border soveltuu painehaavojen ennaltaehkäisyyn . Sidoksen on osoitettu auttavan neljää painehaavoja aiheuttavaa ulkoista tekijää vastaan: se vähentää venytystä, jakaa painetta, pienentää kitkaa ja ylläpitää ihanteellista mikroilmastoa.     .

Mepilex Border -sidoksen voi kiinnittää uudelleen ihon arvioinnin jälkeen.

Mepilex Border -sidoksen käyttäminen

Katso video Mepilex Border -vaahtosidoksen käytöstä.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
295200 7,5x7,5  70 
295300 10x10  50 
295400 15x15 50 
295600 15x20 5 50
295800 10x20 5 25
295850 10x25 5 35
295900 10x30 5 25

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.