Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Kantapäiden vaahtosidos

Mepilex Border Heel

Viisikerroksinen vaahtosidos kantapään painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja haavojen hoitoon

Mepilex® Border Heel on ainoa viisikerroksinen vaahtosidos, jossa on ainutlaatuinen Deep Defense TechnologyTM. Sen on osoitettu ehkäisevän painehaavoja yhdessä tavallisten ennaltaehkäisyprotokollien kanssa         .

Haavalle ihanteellisen paranemisympäristön luova sidos on tarkoitettu käytettäväksi kohtalaisesti tai runsaasti erittävissä kantapään haavoissa. Sidos imee ja sitoo tehokkaasti haavaeritettä   sekä ylläpitää sopivaa kosteustasapainoa pienentäen maseraation riskiä    .

Paranneltu sidos sisältää uudet käsittelyulokkeet ja paksummat reunat, mikä helpottaa asettamista ja ihon tarkastamista. Muotoilua on myös kehitetty siten, että sidos peittää paremmin kantapään riskialttiit alueet ja kehräsluut.

Uudistettu sidos sisältää edelleen alkuperäisen, silikonilla päällystetyn Safetac®-kontaktipinnan. Se myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan  – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta   . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua .

  • Ehkäisee todistetusti painehaavoja yhdessä muiden tavallisten ennaltaehkäisyprotokollien kanssa.    
  • Ainutlaatuinen Deep Defense Technology* suojaa ulkoisilta voimilta (paineelta, venytykseltä ja kitkalta) ja hallitsee mikroilmastoa eli vaikuttaa painehaavojen tärkeimpiin taustatekijöihin.        
  • Safetac-teknologia vähentää kipua sidoksen vaihdon yhteydessä  
  • Erinomainen nesteiden sitomis- ja imukyky.   
  • Pienentää maseraation riskiä.  

 

*Deep Defense TechnologyTM on Mölnlycken tavaramerkki.

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Heel -sidoksen käyttötilanteet

Hoito

Mepilex® Border Heel on suunniteltu erityisesti kantapäähän sopivaksi. Viisikerroksinen imukykyinen vaahtomateriaali hallitsee tehokkaasti haavaeritettä ja haavaympäristöä. Sidosta voi käyttää erittävissä haavoissa, esimerkiksi painehaavoissa, diabeetikoiden jalkahaavoissa, kantapään haavoissa, traumaattisissa haavoissa ja muiden haavojen toissijaisessa hoidossa.

Painehaavojen ennaltaehkäisy

Mepilex Border Heel ennaltaehkäisee todistetusti painehaavoja . Sidosta voi käyttää ennaltaehkäisevästi riskialttiilla potilailla , kuten liikkumattomilla potilailla ja potilailla, joilla ihon perfuusio ja kunto on heikentynyt, sekä ensiavussa, tehohoidossa tai pitkiä kirurgisia toimenpiteitä ennen ja niiden aikana. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Mepilex Border Heel auttaa neljää painehaavoja aiheuttavaa ulkoista tekijää vastaan: se vähentää venytystä, jakaa painetta, pienentää kitkaa ja ylläpitää ihanteellista mikroilmastoa .

Huomautus: ennaltaehkäisevän sidoksen käyttäminen ei poista painehaavojen ennaltaehkäisyprotokollien tarvetta.

Mepilex Border Heel -sidoksen käyttäminen

Katso, kuinka helppoa Mepilex Border Heel -sidoksen käyttäminen on.

Käyttöohjeet: sidoksen kiinnittäminen ensimmäistä kertaa

Käyttöohjeet: sidoksen kiinnittäminen uudelleen

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 282750  22x23  6 30 

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.