Skip to Main Content
I'm looking for

Ohut vaahtosidos

Mepilex Lite

Ohut vaahtosidos vähän erittäviin akuutteihin ja kroonisiin haavoihin

Mepilex® Lite -vaahtosidos on suunniteltu vähän erittäviin akuutteihin ja kroonisiin haavoihin. Ohut sidos on pehmeä ja mukautuva , joten sen käyttö on helppoa myös hankalilla alueilla. Sidoksen voi myös leikata helposti sopivan kokoiseksi.

Sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta. Se myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan  – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua . Safetac myös tiivistää haavan reunat, mikä suojaa ihoa vuodoilta ja maseraatiolta . Mepilex Lite -sidoksen on kliinisesti osoitettu vähentävän merkittävästi sädehoidosta johtuvien ihoreaktioiden vakavuusastetta .

  • Vähemmän kipua sidoksen vaihdon yhteydessä.   
  • Pehmeä, mukautuva ja helppo käyttää.  
  • Pienentää maseraation riskiä.     
  • Monikäyttöinen – voidaan leikata sopivan kokoiseksi.
  • Kliinisesti osoitettu teho sädehoidosta johtuvien ihoreaktioiden ehkäisyssä ja hoidossa  .

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Lite -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Lite soveltuu monenlaisiin vähän erittäviin akuutteihin ja kroonisiin haavoihin, esimerkiksi diabeetikoiden haavojen, painehaavojen, pinnallisten palovammojen sekä epidermolysis bullosan hoitoon.

Mepilex Lite -sidoksen voi leikata helposti haavaan sopivaksi. Se on myös pehmeä ja erittäin mukautuva . Tämän ansiosta se soveltuu ihanteellisesti haavojen hoitoon hankalilla alueilla, kuten kainaloissa ja rintojen alla. Sidosta voi käyttää yhdessä Tubifast™-kiinnityksen kanssa.

Mepilex Lite -sidoksen käyttäminen

Katso videolta, miten Mepilex Lite -sidosta käytetään.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
284000 6x8,5  70 
284100 10x10 5 50
284300  15x15  50 
284500 20x50  24 

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.