Skip to Main Content
I'm looking for

Safetac-sidokset: todistetusti parempia tuloksia

Sidosten vaihtaminen voi aiheuttaa potilaille tarpeetonta kipua ja stressiä, mikä hidastaa paranemista. Siksi aloitimme kehitystyön, jonka tuloksena syntyi Safetac® – vallankumous haavanhoidossa.  

Iäkäs nainen poimii kukkia puutarhassa
Safetac edistää nopeaa paranemista ja parempia hoitotuloksia

Safetac on alkuperäinen, silikonilla päällystetty kontaktipinta. Se myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan  – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta   . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua . Safetac suojaa uusia kudoksia ja ihon eheyttä, mikä nopeuttaa haavan luonnollista paranemista       . Safetac myös tiivistää haavan reunat, mikä suojaa ihoa vuodoilta ja maseraatiolta     . Kivun ja ihovaurioiden väheneminen  -   edistää nopeampaa paranemista, mikä voi pienentää hoitokustannuksia  -   .

Siitä lähtien, kun Safetac tuotiin markkinoille, terveydenhuollon ammattilaiset ovat luottaneet siihen miljoonien potilaiden hoidossa ympäri maailmaa. Tahdomme olla luottamuksen arvoisia: tuotteidemme käyttöä tukee laadukas näyttö. Tiesitkö, että Safetacin edut ovat vahvistaneet 450 vertaisarvioitua tulosta? Runsas näyttö on peräisin yli 30 satunnaistetusta kontrolloidusta tutkimuksesta .

Kaikki tavoittelevat kivuttomampia hoitovaihtoehtoja, jotka nopeuttavat paranemista ja parantavat tuloksia. Ymmärrämme kuitenkin, että terveydenhuollolla on myös paineita pienentää hoitokustannuksia. Me voimme auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Mölnlycken Safetac-sidoksiin voi luottaa, koska ne on suunniteltu potilaat ja kustannustehokkuus mielessä. Ota kokeiluun Mepilex®, Mepitel®, Mepiform® ja Mepitac® – ja näe niiden edut käytännössä.

'References'

Share this page on social media

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.