Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Safetac-sidokset: todistetusti parempia tuloksia

Sidosten vaihtaminen voi aiheuttaa potilaille tarpeetonta kipua ja stressiä, mikä hidastaa paranemista. Siksi aloitimme kehitystyön, jonka tuloksena syntyi Safetac® – vallankumous haavanhoidossa.  

Iäkäs nainen poimii kukkia puutarhassa
Safetac edistää nopeaa paranemista ja parempia hoitotuloksia

Safetac on alkuperäinen, silikonilla päällystetty kontaktipinta. Se myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan  – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta   . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua . Safetac suojaa uusia kudoksia ja ihon eheyttä, mikä nopeuttaa haavan luonnollista paranemista       . Safetac myös tiivistää haavan reunat, mikä suojaa ihoa vuodoilta ja maseraatiolta     . Kivun ja ihovaurioiden väheneminen  -   edistää nopeampaa paranemista, mikä voi pienentää hoitokustannuksia  -   .

Siitä lähtien, kun Safetac tuotiin markkinoille, terveydenhuollon ammattilaiset ovat luottaneet siihen miljoonien potilaiden hoidossa ympäri maailmaa. Tahdomme olla luottamuksen arvoisia: tuotteidemme käyttöä tukee laadukas näyttö. Tiesitkö, että Safetacin edut ovat vahvistaneet 450 vertaisarvioitua tulosta? Runsas näyttö on peräisin yli 30 satunnaistetusta kontrolloidusta tutkimuksesta .

Kaikki tavoittelevat kivuttomampia hoitovaihtoehtoja, jotka nopeuttavat paranemista ja parantavat tuloksia. Ymmärrämme kuitenkin, että terveydenhuollolla on myös paineita pienentää hoitokustannuksia. Me voimme auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Mölnlycken Safetac-sidoksiin voi luottaa, koska ne on suunniteltu potilaat ja kustannustehokkuus mielessä. Ota kokeiluun Mepilex®, Mepitel®, Mepiform® ja Mepitac® – ja näe niiden edut käytännössä.

'Viitteet'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.