Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

Lisätietoa

Milloin käyttää Mepiteliä?

Mepitel on verkkomainen ei-tarttuva haavakontaktikerros, joka mahdollistaa eritteen kulkeutumisen ja tarjoaa kudosten kiinnittymisen ja suojan. Mepitel on suunniteltu monenlaisille haavoille, kuten ihorepeämille, ihon hankauksille, kirurgisille leikkaushaavoille, toisen asteen palovammoille, ihonsiirekohdille, viiltohavoille sekä diabeettikoiden jalkahaavojen ja laskimo- ja valtimoperäisten haavojen hoitoon. Mepiteliä voidaan käyttää myös suojaavana kerroksena ei-erittäville haavoille, rakkuloille, herkälle iholle ja paljastuneille hauraille kudoksille.

Mepitelin rakenne mahdollistaa paikallisten voiteiden kulkeutumisen haavaan, jos se on kliinisesti aiheellista   .

Voit käyttää Mepiteliä yhdessä Mesorb® sidoksen kanssa; tai runsaasti erittävillä haavoilla yhdessä Mextra® Superabsorbentin kanssa; Tubifast® putkisidoksen kanssa kiinnitykseen ja kompressiositeiden alla. Mepiteliä voidaan käyttää myös yhdessä alipaineimuhoidon kanssa (NPWT)    .

Kuinka käyttää Mepiteliä?

Katso video kuinka asettaa Mepitel

hidden1hidden2

hidden1hidden2

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.