Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

Suunniteltu turvallisuus ja mukavuus mielessä

Meiltä saat aina puhtaat ja hygieeniset työvaatteet. Kertakäyttöisissä BARRIER®-työvaatteissa yhdistyvät erinomainen puhtaus ja moderni muotoilu. Voit aloittaa jokaisen työvuoron puhtaissa ja mukavissa työvaatteissa, joiden hygieenisyyteen voit luottaa.

Käyttömukavuus on meille Mölnlyckellä tärkeää. Siksi olemme kehittäneet jokaisen tuotteen miellyttäväksi ja pehmeäksi, kosteutta hylkiväksi ja hengittäväksi. Tunnet varmasti eron käytössä.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Mielenrauhaa puhtaista työvaatteista

Kun työvaatteita pestään ja käytetään moneen kertaan, niiden puhtaudesta ja hygieenisyydestä ei voi koskaan olla varma. Kertakäyttöisten työvaatteiden ja puhdasilmapukujen on osoitettu vähentävän ilman bakteereja puuvillavaatteisiin verrattuna   . BARRIER® -työvaatteet on valmistettu polypropeenista, joka on yhdistetty pienempään määrään bakteereita ilmassa ja haavoissa perinteisiin puuvillaisiin paitoihin ja housuihin verrattuna . Unisoft-työvaatteet tuntuvat lisäksi erittäin pehmeiltä – ja ovat käytössä hiljaisia.

hidden1hidden2

Potilaiden suojaksi

Pään ja hiusten suojaamisen on osoitettu pienentävän riskiä siitä, että leikkaushaavaan joutuu vieraita aineita. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia päähineitä, joiden joukosta löytyy sopiva malli kaikenlaisiin toimenpiteisiin ja kaikille käyttäjille pään koon, muodon ja hiustyylin huomioiden.

hidden1hidden2

Bakteeri-infektioiden riskiä pienentämässä

BARRIER®-kasvosuojat suodattavat bakteereja, mikä pienentää riskiä infektioista ja vähentää kalliin jälkihoidon tarvetta.

Tiedämme, että iho on herkkää suun, nenän ja korvien ympärillä. Kasvosuojamme on valmistettu pehmeästä materiaalista, mikä takaa käyttömukavuuden ja vähentää hengitysvastusta. Kaikki BARRIER-kasvosuojat ovat lääketieteellisten kasvosuojien vaatimukset ja testimenetelmät määrittävän EN 14683 -standardin mukaisia.

hidden1hidden2

Oikeassa leikkaustakissa yhdistyvät suoja ja käyttömukavuus

Terveydenhuollon ammattilainen BARRIER-leikkaustakki yllään

Valikoimastamme löytyy BARRIER-leikkaustakkeja kaikkiin tarpeisiin, olipa toimenpide sitten nopea tai vaativa ja nestealtistus vähäistä tai runsasta.

Olemme ottaneet suunnittelussa huomioon myös leikkaustakkien käyttömukavuuden, jotta ne eivät häiritse toimenpiteiden suorittamista. Hengittävä, pehmeä, hiljainen ja joustava materiaali auttaa henkilöstöä keskittymään käsillä olevaan tehtävään. Ergonomiset ominaisuudet edistävät takin istuvuutta ja antavat enemmän liikkumisen vapautta.

Kaikki BARRIER-leikkaustakit täyttävät EN 13795 -standardin vaatimukset.

hidden1hidden2

Tietopankki

Lisää tietoa
hidden1hidden2

'Viitteet'

Ota yhteyttä