Skip to Main Content
I'm looking for

Sidos runsaasti erittäviin haavoihin

Mextra Superabsorbent

Erittäin imukykyinen sidos erittävien haavojen hoitoon

Mextra® Superabsorbent -haavasidos imee ja sitoo erinomaisesti nestettä  . Se on luotettava vaihtoehto erittäin runsaasti erittäviin haavoihin, kuten laskimosäärihaavoihin, diabeetikoiden jalkahaavoihin ja tietyntyyppisiin painehaavoihin.
Sidos ehkäisee vuotoja ja pienentää maseraation riskiä hyvän nesteiden hallinnan ansiosta . Se voi myös vähentää sidosten vaihtotarvetta, mikä laskee hoitokustannuksia .

Pehmeät reunat tekevät sidoksesta mukautuvan  , joten sen käyttäminen on helppoa. Sidos tuntuu myös potilaista miellyttävältä. Se säilyttää rakenteensa ja eheytensä imettyään haavaeritettä .

  • Erinomainen nesteiden hallinta.      
  • Pehmeä ja mukautuva.    
  •  Suojaa haavaa ympäröivää ihoa.   
  •  Proteaaseja moduloiva vaikutus.     

Lisätietoa tuotteesta

Mextra Superabsorbent -haavasidoksen käyttötilanteet

Mextra Superabsorbent -haavasidos on tarkoitettu runsaasti erittäviin haavoihin, kuten laskimosäärihaavoihin, diabeetikoiden jalkahaavoihin ja tietyntyyppisiin painehaavoihin. Erittäin imukykyiset polyakrylaattihiukkaset vaikuttavat proteaaseja moduloivasti        ja luovat haavaan paranemista edistävän ympäristön. Sidoksen nesteitähylkivä taustamateriaali suojaa vuodoilta 

Mextra Superabsorbent -haavasidoksen käyttäminen

Katso videolta ohjeet Mextra Superabsorbent -haavasidoksen käyttöön eri tavoin.

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.