Skip to Main Content
I'm looking for

Haavaeritettä iholta siirtävä vaahtosidos

Mepilex Transfer

Kontaktipintana käytettävä vaahtosidos, joka siirtää haavaeritettä iholta

Mepilex® Transfer -vaahtosidos on suunniteltu haavan kontaktipinnaksi. Se imee haavaeritettä ja siirtää sen toissijaiseen imukykyiseen sidokseen. Sidosten yhdistelmä ylläpitää haavan kosteaa paranemisympäristöä. Mepilex Transfer on pehmeä, ohut ja erittäin mukautuva sidos. Se pysyy helposti kosketuksissa haavaan ja ympäröivään ihoon myös hankalilla alueilla. Sidos myötäilee hellävaraisesti ihoa, mutta ei tartu kosteaan haavaan, koska siinä on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta.      . Sen ansiosta sidoksen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta  . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua  . Safetac myös tiivistää haavan reunat, mikä suojaa ihoa vuodoilta ja maseraatiolta .

  • Vähentää kipua sidoksen vaihdon yhteydessä.  
  • Kätevä ja mukautuva sidos hankalille alueille.  
  • Voidaan leikata erimuotoisiin haavoihin sopivaksi.  
  • Siirtää haavaeritettä iholta ja minimoi maseraation riskin.  
  • Ohut ja myötäilevä sidos parantaa potilasmukavuutta.  

 

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Transfer -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Transfer on suunniteltu monenlaisten erittävien ja hankalilla alueilla sijaitsevien haavojen hoitoon. Sidosta voi käyttää myös suojaavana kerroksena erittämättömissä haavoissa ja isoilla haurailla ihoalueilla. Mepilex Transfer sitoo haavaeritettä ja siirtää sen toiseen imukykyiseen sidokseen, kuten Mesorb® tai Mextra® Superabsorbent.

 

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
294600 7,5x8,5  70 
294700 10x12  50 
294800 15x20  40 
294502 20x50  24 

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.