Skip to Main Content
I'm looking for

Imukykyinen vaahtosidos

Mepilex

Mukautuva vaahtosidos monenlaisiin kroonisiin ja akuutteihin haavoihin  

Imukykyiseen Mepilex®-vaahtosidokseen luotetaan ympäri maailmaa monenlaisten kroonisten ja akuuttien haavojen hoidossa. Tuote mahdollistaa haavaeritteen tehokkaan hallinnan hyvän mukautuvuutensa ja suuren imukykynsä ansiosta.

Jokaisessa Mepilex-sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta – joten sen voi irrottaa helposti ihoa vaurioittamatta . Näin potilaalle aiheutuu vähemmän kipua . Safetac myös tiivistää haavan reunat, mikä suojaa ihoa vuodoilta ja maseraatiolta   

Mepilex-vaahtosidoksesta on saatavana monia eri kokoja ja muotoja. Sidoksen voi myös helposti leikata haluamaansa muotoon, mistä on hyötyä hankalilla alueilla sijaitsevien haavojen hoidossa.

  • Pehmeä ja mukautuva sidos on helppo- ja monikäyttöinen.   
  • Vähemmän kipua sidoksen vaihdon yhteydessä.  
  • Tiivistää haavan reunat maseraation ehkäisemiseksi.    
  • Auttaa haavaeritteen tehokkaassa hallinnassa.  

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex-sidoksen käyttötilanteet

Mepilex on suunniteltu vähän ja kohtalaisesti erittävien haavojen hoitoon.  Mepilex-sidoksen voi leikata haavaan sopivaksi. Se soveltuu ihanteellisesti hankalille alueille. Mepilex-sidosta voi käyttää yhdessä Tubifast -kiinnityksen kanssa.

Mepilex-sidoksen käyttäminen

Puhdista haava aina ennen sidoksen asettamista. Sidoksen tulee ulottua vähintään 2 cm haavapohjan reunojen yli. Käytä kiinnitykseen tarvittaessa Tubifast-putkisidosta.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 294015  5x5 5 40
 294100 10x10  70 
 294200 10x20  45 
294300 15x15 5 25
294400 20x20 5 20
294500 20x50 2 12

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Share this page on social media

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.