Skip to Main Content
I'm looking for

Antimikrobinen vaahtosidos

Mepilex Ag

Antimikrobinen vaahtosidos vähän ja kohtalaisesti erittävien palovammojen ja haavojen hoitoon 

Mepilex® Ag on monikäyttöinen antimikrobinen vaahtosidos, joka on suunniteltu pienentämään haavan mikrobikuormitusta. Se on tarkoitettu vähän ja kohtalaisesti erittävien palovammojen ja haavojen hoitoon. Sitä voi käyttää esimerkiksi sääri- ja jalkahaavoissa, painehaavoissa ja pinnallisissa palovammoissa.

Tämän hopeaa sisältävän vaahtosidoksen on osoitettu in vitro -tutkimuksessa inaktivoivan haavan patogeeneja (bakteereja ja sieniä) 30 minuutin sisällä . Kansainvälisessä konsensuksessa todetaan, että antimikrobinen teho auttaa pienentämään infektoituneiden haavojen mikrobikuormitusta . Sidos muodostaa myös antimikrobisen esteen infektioalttiissa haavoissa .

Mepilex Ag -sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta, joka takaa hellävaraisen kiinnityksen ja vähentää potilaiden kokemaa kipua sidosten vaihdon yhteydessä        .

  • Vähemmän kipua sidosten vaihdon yhteydessä.  – 
  • Antimikrobinen vaikutus alkaa nopeasti ja kestää pitkään.  
  • Kliinisesti osoitettu nopeuttavan pinnallisten palovammojen paranemista vertailevissa tutkimuksissa.      
  • Kliinisesti osoitettu pienentävän pinnallisten palovammojen hoitokustannuksia.     
  • Kliinisesti osoitettu vähentävän kipua ja ahdistusta pinnallisista palovammoista kärsivillä potilailla.  

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Ag -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Ag sopii vähän ja kohtalaisesti erittävien haavojen hoitoon, esimerkiksi sääri- ja jalkahaavoihin, painehaavoihin ja pinnallisiin palovammoihin. Se soveltuu käytettäväksi myös kompressiosidoksen alla. Mepilex Ag -sidosta voidaan käyttää myös infektoituneiden haavojen hoidossa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa. 

Mepilex Ag -sidoksen käyttäminen

Katso videolta, miten helppoa Mepilex Ag -sidoksen käyttäminen on. Puhdista haava ennen sidoksen asettamista. Mepilex Ag -sidoksen tulee ulottua pienissä kokoluokissa (enintään 12,5 x 12,5 cm) vähintään 1–2 cm ja isoissa kokoluokissa vähintään 5 cm haavan reunojen yli kuivalle iholle, jotta se kiinnittyisi hyvin ja suojaisi ympäröivää ihoa maseraatiolta ja hankaukselta. Tarvittaessa sidoksen voi kiinnittää Tubifast®-putkisidoksella.

Huomautus: katso kokonaiset käyttöohjeet pakkausselosteesta.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
287110 10x10 70 
287210 10x20  45 
287310 15x15  25 
287410 20x20 5 20
287510 20x50 2 12

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.