Skip to Main Content
I'm looking for

Antimikrobinen sidos

Mepilex Border Ag

Antimikrobinen vaahtosidos kohtalaisesti ja runsaasti erittäviin haavoihin 

Hopeaa sisältävä Mepilex® Border Ag -vaahtosidos saa aikaan nopean ja pitkäkestoisen antimikrobisen vaikutuksen, joka pienentää haavan mikrobikuormitusta. Monipuolista sidosta voi käyttää erilaisissa kohtalaisesti ja runsaasti erittävissä kroonisissa ja akuuteissa haavoissa, esimerkiksi sääri- ja jalkahaavoissa, painehaavoissa, pahanlaatuisissa haavoissa, pinnallisissa palovammoissa, traumaattisissa haavoissa ja leikkaushaavoissa.

Mepilex Border Ag -sidoksen on osoitettu in vitro -tutkimuksessa inaktivoivan haavan patogeeneja (bakteereja ja sieniä) kolmen tunnin sisällä . Kansainvälisessä konsensuksessa todetaan, että antimikrobinen teho auttaa pienentämään infektoituneiden haavojen mikrobikuormitusta . Sidos muodostaa myös antimikrobisen esteen infektioalttiissa haavoissa .

Mepilex Border Ag -sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta. Sen ansiosta potilaalle aiheutuu vähemmän kipua sidoksen vaihtamisen yhteydessä         .

  • Vähemmän kipua sidosten vaihdon yhteydessä.  –  
  • Antimikrobinen vaikutus alkaa nopeasti ja kestää pitkään.  
  • Runsaan haavaeritteen tehokas hallinta – soveltuu erittävien haavojen hoitoon.
  • Hopeaa sisältävä vaahtosidos.
  • Painehaavoihin ja muihin kroonisiin ja akuutteihin haavoihin. 

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Ag -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Border Ag on tarkoitettu kohtalaisesti ja runsaasti erittävien haavojen hoitoon – esimerkiksi jalka- ja säärihaavoihin, painehaavoihin, pahanlaatuisiin haavoihin, pinnallisiin palovammoihin, traumaattisiin haavoihin ja leikkaushaavoihin – kun edellytetään kostean paranemisympäristön luomista, haavaeritteen hallintaa, hellävaraista kiinnitystä ja antimikrobista vaikutusta. Mepilex Border Ag -sidosta voidaan käyttää myös infektoituneiden haavojen hoidossa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Mepilex Border Ag -sidoksen käyttäminen

Katso videolta, miten helppoa Mepilex Border Ag -sidoksen käyttäminen on. Puhdista haava ennen sidoksen asettamista. Varmista, että sidos ulottuu vähintään 2 cm haavan reunojen yli.

Huomautus: katso kokonaiset käyttöohjeet pakkausselosteesta.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
395200  7,5x7,5  5 70 
395300 10x10  50 
395400 15x15  5 50 
395600 15x20 5 45
395800 10x20 5 35
395700 10x25 5 35
395900 10x30 5 25

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.