Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Monikäyttöinen vaahtosidos

Mepilex Border Flex

Monikäyttöinen sidos, jonka ainutlaatuinen Flex -teknologia parantaa pysyvyyttä ja mukautuvuutta.

Mepilex® Border Flex -sidos sisältää ainutlaatuisen Flex-teknologian, joka parantaa sen mukautuvuutta ja pysyvyyttä. Sidos sitoo bakteereja sisältää haavaeritettä tarttuen siihen tehokkaammin. Se on suunniteltu monenlaisiin erittäviin kroonisiin ja akuutteihin haavoihin  , kuten diabeetikoiden jalkahaavoihin, laskimosäärihaavoihin, painehaavoihin, ihon repeämiin ja traumaattisiin haavoihin.

Ainutlaatuisen Flex-teknologian toiminta perustuu sidoksen kerroksissa oleviin perforoituhin leikkauksiin. Se mahdollistaa sidoksen joustavuuden joka suuntaan. Sidos mukautuu kehon muotoihin jopa hankalilla alueilla ja pysyy paikallaan pidempään kuin muut sidokset    *.

Sidoksessa on yli 40 % enemmän imukykyisiä kuituja kuin Mepilex® Border -sidoksessa. Sidoksen pidättävä kerros hallitsee paksua ja normaalia haavaeritettä sekä nestettä, mikä takaa sidoksen jatkuvan toiminnan . Mepilex Border Flex voitti imukykytestissä muut sidokset jopa 125 prosentilla  .

Erittäin hengittävässä taustakalvossa on uusi ominaisuus haavaeritteen seurantaan: pistekuvio mahdollistaa nesteen määrän tarkkailun haavan paranemista häiritsemättä . Pisteet voi kirjata muistiin ja jakaa muiden hoitajien tai työvuorojen kanssa, jolloin turhat sidosten vaihdot voidaan mahdollisesti välttää.

Sidoksen viisikerroksinen rakenne on suunniteltu imemään, siirtämään ja sitomaan bakteereja sisältävää haavaeritettä ja estämään sen pääsyn takaisin haavaan myös kompressiohoitoa käytettäessä .

  • Ainutlaatuinen Flex-teknologia parantaa pysyvyyttä ja mukautuvuutta.
  • Entistä parempi haavaeritteen hallinta ja bakteerien sitomiskyky.    
  • Safetac-kontaktipinta vähentää kipua sidoksen vaihdon yhteydessä.     
  • Helppo kolmivaiheinen kiinnitys takaa tarkan kohdistamisen ja vähentää jätettä.
  • Haavaeritteen seuranta parantaa sidoksen käytön tehokkuutta.
  • Pysyy paremmin paikallaan kuin muut vaahtosidokset*.

*Polvissa ja kyynärpäissä verrattuna muihin neliönmallisiin si.

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Flex -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Border Flex sopii monenlaisiin erittäviin haavoihin, kuten painehaavoihin, jalka- ja säärihaavoihin sekä traumaattisiin haavoihin, esimerkiksi ihon repeämiin ja leikkaushaavoihin. Sitä voi käyttää myös kuivissa ja nekroottisissa haavoissa yhdessä geelin kanssa.

Katso, miten Mepilex Border Flex toimii.

Lataukset

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 595200 7,5x7,5  50 
 595300 10x10  50 
 595000 12,5x12,5  50 
595400 15x15 5 50
595600 15x20 5 50
595800 10x20 10 60
595850 10x25 10 60
595900 10x30 10 40

'Viitteet'

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.