Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Sacrum -sidoksen käyttötilanteet

Hoito

Mepilex Border sopii monenlaisiin erittäviin haavoihin, kuten painehaavoihin, sääri- ja jalkahaavoihin sekä traumaattisiin haavoihin (esimerkiksi ihon repeämiin) ja leikkaushaavoihin.

Painehaavojen ennaltaehkäisy

Äskettäisessä satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa Yhdysvalloissa havaittiin Mepilex Border Sacrum -sidoksen tehon sairaalaperäisten painehaavojen esiintyvyyden pienentämisessä olevan tilastollisesti merkitsevä – jopa 88 %. Sidosta voi käyttää ennaltaehkäisevästi riskialttiilla potilailla . Tutkimukset ovat osoittaneet, että Mepilex Border Sacrum auttaa neljää painehaavoja aiheuttavaa ulkoista tekijää vastaan: se vähentää venytystä, jakaa painetta, pienentää kitkaa ja ylläpitää ihanteellista mikroilmastoa .

Huomautus: ennaltaehkäisevän sidoksen käyttäminen ei poista painehaavojen ennaltaehkäisyprotokollien laatimisen ja noudattamisen tarvetta.

Mepilex Border Sacrum -sidoksen käyttäminen

Käyttöohjeet: sidoksen kiinnittäminen ensimmäistä kertaa

Käyttöohjeet: sidoksen kiinnittäminen uudelleen

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
282500  15x15 50 
282050  16x20 40 
282450 22x25  30 
hidden1hidden2

Samankaltaisia Mölnlycke-tuotteita

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Tietopankki

hidden1hidden2
Lisää tietoa

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.