Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Border Sacrum Ag on tarkoitettu kohtalaisesti ja runsaasti erittävien sacrum-alueen haavojen hoitoon, kun edellytetään kostean paranemisympäristön luomista, haavaeritteen hallintaa, hellävaraista kiinnitystä ja antimikrobista vaikutusta. Mepilex Border Sacrum Ag -sidosta voidaan käyttää infektoituneiden haavojen hoidossa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen käyttöohjeet

Puhdista haava keittosuolalla tai vedellä kliinisten käytäntöjen mukaisesti. Kuivaa ympäröivä iho hyvin. Irrota suojakalvo ja aseta sidoksen liimapuoli haavaa vasten. Älä venytä. Ihanteellisen toiminnan takaamiseksi Mepilex Border Ag -sidoksen tulee ulottua vähintään 2 cm haavapohjan reunojen yli.

Mepilex Border Ag on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön enintään 4 viikon ajan. Tämän jälkeen suositellaan, että lääkäri arvioi uudelleen sidoksen käytön tarpeen.

hidden1hidden2

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 382000 18x18  40 
 382200 20x20  40 
 352400 23x23 25 
hidden1hidden2
hidden1hidden2

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.