Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Border Sacrum Ag on tarkoitettu kohtalaisesti ja runsaasti erittävien sacrum-alueen haavojen hoitoon, kun edellytetään kostean paranemisympäristön luomista, haavaeritteen hallintaa, hellävaraista kiinnitystä ja antimikrobista vaikutusta. Mepilex Border Sacrum Ag -sidosta voidaan käyttää infektoituneiden haavojen hoidossa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen käyttöohjeet

Puhdista haava keittosuolalla tai vedellä kliinisten käytäntöjen mukaisesti. Kuivaa ympäröivä iho hyvin. Irrota suojakalvo ja aseta sidoksen liimapuoli haavaa vasten. Älä venytä. Ihanteellisen toiminnan takaamiseksi Mepilex Border Ag -sidoksen tulee ulottua vähintään 2 cm haavapohjan reunojen yli.

Mepilex Border Ag on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön enintään 4 viikon ajan. Tämän jälkeen suositellaan, että lääkäri arvioi uudelleen sidoksen käytön tarpeen.

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 382000 18x18  40 
 382200 20x20  40 
 352400 23x23 25 

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.