Skip to Main Content
I'm looking for

Antimikrobinen sidos sacrum-alueen haavoihin

Mepilex Border Sacrum Ag

Antimikrobinen sidos kohtalaisesti ja runsaasti erittäviin sacrum-alueen haavoihin

Antimikrobinen Mepilex® Border Sacrum Ag -vaahtosidos on suunniteltu kohtalaisesti ja runsaasti erittäviin haavoihin sacrum-alueella, kun hoidossa tarvitaan antimikrobista vaikutusta haavan mikrobikuormituksen pienentämiseksi.

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen on osoitettu in vitro -tutkimuksessa inaktivoivan haavan patogeeneja (bakteereja ja sieniä) kolmen tunnin sisällä . Kansainvälisessä konsensuksessa todetaan, että antimikrobinen teho auttaa pienentämään infektoituneiden haavojen mikrobikuormitusta . Se toimii myös antimikrobisena esteenä infektioalttiissa haavoissa .

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta, joka takaa hellävaraisen kiinnityksen ja vähentää potilaiden kokemaa kipua sidosten vaihdon yhteydessä    .

  • Vähemmän kipua sidosten vaihdon yhteydessä.    
  • Antimikrobinen vaikutus alkaa nopeasti ja kestää pitkään.  
  • Haavaeritteen tehokas hallinta – soveltuu runsaasti erittävien haavojen hoitoon.  
  • Sacrum-alueen haavoihin erityisesti suunniteltu sidos.

Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Border Sacrum Ag on tarkoitettu kohtalaisesti ja runsaasti erittävien sacrum-alueen haavojen hoitoon, kun edellytetään kostean paranemisympäristön luomista, haavaeritteen hallintaa, hellävaraista kiinnitystä ja antimikrobista vaikutusta. Mepilex Border Sacrum Ag -sidosta voidaan käyttää infektoituneiden haavojen hoidossa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Mepilex Border Sacrum Ag -sidoksen käyttöohjeet

Puhdista haava keittosuolalla tai vedellä kliinisten käytäntöjen mukaisesti. Kuivaa ympäröivä iho hyvin. Irrota suojakalvo ja aseta sidoksen liimapuoli haavaa vasten. Älä venytä. Ihanteellisen toiminnan takaamiseksi Mepilex Border Ag -sidoksen tulee ulottua vähintään 2 cm haavapohjan reunojen yli.

Mepilex Border Ag on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön enintään 4 viikon ajan. Tämän jälkeen suositellaan, että lääkäri arvioi uudelleen sidoksen käytön tarpeen.

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 382000 18x18  40 
 382200 20x20  40 
 352400 23x23 25 

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.