Skip to Main Content
I'm looking for

Antimikrobinen kantapääsidos

Mepilex Heel Ag

Antimikrobinen vaahtosidos vähän ja kohtalaisesti erittäviin kantapään haavoihin

Antimikrobinen Mepilex® Heel Ag -vaahtosidos on suunniteltu vähän ja kohtalaisesti erittäviin haavoihin jalassa ja kantapäässä, kun hoidossa tarvitaan antimikrobista vaikutusta haavan mikrobikuormituksen pienentämiseksi.

Mepilex Heel Ag -sidoksen on osoitettu in vitro -tutkimuksessa inaktivoivan haavan patogeeneja (bakteereja ja sieniä) 30 minuutin sisällä . Kansainvälisessä konsensuksessa todetaan, että antimikrobinen teho auttaa pienentämään infektoituneiden haavojen mikrobikuormitusta . Se toimii myös antimikrobisena esteenä infektioalttiissa haavoissa .

Mepilex Heel Ag -sidoksessa on alkuperäinen, silikonilla päällystetty Safetac®-kontaktipinta, joka takaa hellävaraisen kiinnityksen ja vähentää potilaiden kokemaa kipua sidosten vaihdon yhteydessä      .

  • Kaikki Mepilex Ag -sidosten edut kantapäähän sopivassa muodossa.
  • Vähemmän kipua sidosten vaihdon yhteydessä.    
  • Antimikrobinen vaikutus alkaa nopeasti ja kestää pitkään.  
Lisätietoa tuotteesta

Mepilex Heel Ag -sidoksen käyttötilanteet

Mepilex Ag sopii vähän ja kohtalaisesti erittävien kantapään haavojen hoitoon, esimerkiksi jalkahaavoihin ja painehaavoihin. Mepilex Ag -sidosta voidaan käyttää infektoituneiden haavojen hoidossa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Mepilex Heel Ag -sidoksen käyttöohjeet

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
388100 13x20  25 
388300 15x22  5 30 

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.