Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Ecovadis gold medal logotype

Maailman suurin ja luotettavin yritysvastuuluokitusten toimittaja EcoVadis on myöntänyt Mölnlyckelle kultaisen mitalin toiminnastamme kestävän kehityksen eteen. Vuonna 2023 he sijoittivat meidät maailman parhaan 3 prosentin joukkoon EcoVadisin arvioimista yrityksistä.

hidden1hidden2

Carbon Disclosure Projectin (CDP) tavoitteena on tehdä ympäristöraportoinnista ja riskienhallinnasta liiketoimintanormi, mikä edistää julkistamista, osaamista ja vertailua. Raportoimme ilmastoriskeistä ja vähähiilisestä mahdollisuudesta CDP Climate -kyselylomakkeen kautta kaikkien sidosryhmiemme hyödyksi. Vuonna 2022 CDP myönsi Mölnlyckelle B-luokituksen, joka on korkeampi kuin terveydenhuollon ratkaisujen valmistajien yritysten keskiarvo.

Climate-related Financial Disclosures (TCFD) -työryhmä tarjoaa sijoittajille tietoa yritysten hallinnosta ja toimista ilmastonmuutoksen riskien vähentämiseksi. Tuemme ilmastoon liittyvien taloudellisten tietojen työryhmän (TCFD) suosituksia ja sisällytämme nämä tiedot ulkoiseen kestävän kehityksen raportointiimme.

hidden1hidden2
hidden1hidden2

ISO9001 sisältää laadunhallintajärjestelmän, joka auttaa varmistamaan, että organisaatiot täyttävät asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tarpeet tuotteeseen liittyvien lakisääteisten ja säännösten mukaisesti.

ISO45001 sisältää terveyden ja turvallisuuden hallintajärjestelmän, joka auttaa organisaatioita edistämään ja suojelemaan fyysistä ja henkistä terveyttä sekä vähentämään työtapaturmia ja -sairauksia. Joulukuusta 2020 lähtien kaikki tuotantolaitokset ja pääkonttori on sertifioitu ISO 45001 -standardin mukaisesti.

hidden1hidden2

ISO 14001:2015 määrittelee vaatimukset ympäristöjärjestelmälle, jota organisaatio voi käyttää ympäristönsuojelunsa tehostamiseen. Siinä keskitytään organisaation vaikutuksiin ulkoiseen ympäristöön. Työskennelläkseen järjestelmällisesti ja vastatakseen ulkoisiin odotuksiin Mölnlycke on päättänyt noudattaa ISO 14001 -standardeja integroidussa EHS-hallintajärjestelmässä. Pääkonttorimme ja useimmat tuotantolaitoksemme on sertifioitu ISO 14001 -standardin mukaisesti vuodesta 2002 lähtien.

FSC logotype

Forest Management Certification (FSC) vahvistaa, että pakkauspuu on peräisin biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi hoidetusta metsästä, mikä hyödyttää paikallisten ihmisten ja työntekijöiden elämää. FSC-logolla varustetut tuotteet tai pakkaukset sisältävät materiaalia FSC:n sertifioidusta järjestelmästä.

hidden1hidden2

Kansainvälinen kestävän kehityksen ja hiilidioksidin sertifiointi (ISCC) vahvistaa, että tuotteet sisältävät materiaaleja hyvin hallituista lähteistä tiukasti kontrolloidun toimitusketjun kautta. Tämä sertifikaatti koskee biopohjaista sisältöä kasvavassa määrässä leikkausliinoissa.

hidden1hidden2
Ota yhteyttä