Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Painopistealueemme
hidden1hidden2

Mölnlycke tukee YK:n Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita, ja olemme sitoutuneet saavuttamaan nettonollapäästöt viimeistään vuoteen 2050 mennessä, ja samalla materiaalien käyttömme irrotetaan yhtiön kasvusta.

Terveydenhuoltoalalla toimivana yrityksenä meille on aina ollut ensiarvoisen tärkeää ylläpitää vahvoja ja molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Välitämme asiakkaistamme, potilaistamme ja työntekijöistämme yksilöinä, toimittajiemme työntekijöistä – ja yhteiskunnallisesta kehityksestä yleensä.

Odotamme kaikkien työntekijöidemme noudattavan sitoumustamme vaatimustenmukaiseen ja eettiseen liiketoimintaan. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa vaatimustenmukaisuutta, ja sitä tukee yhtenäinen, rehellisyyteen perustuva ajattelumalli koko organisaatiossa.

 

hidden1hidden2
Mölnlycken vuoden 2022 vuosikertomuksen ja kestävän kehityksen raportin kansi, jossa on kuva lapsipotilaasta sairaanhoitajan kanssa
Integroitu vuosikertomus ja kestävän kehityksen raportti 2022
Läpinäkyvyys

Kestävän kehityksen raportointikeskus

Kerromme läpinäkyvästi ympäristö-, ihmis- ja yhteiskuntavaikutuksistamme. Raportoimme vuosittain tuloksista ja suorituskyvystä integroidussa vuosikertomuksessa ja kestävän kehityksen raportissamme.
Raportin laatimista ohjaavat Global Reporting Initiative (GRI) -standardit, ja Mölnlycke pyrkii tekemään raportoinnistaan yhä enemmän GRI-standardien ja Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) -organisaation ohjeiden mukaista.

Lue Mölnlycken integroitu vuosikertomus ja kestävän kehityksen raportti 2022

hidden1hidden2
Ota yhteyttä