Skip to Main Content
I'm looking for

Leikkauskäsineet polykloropreenista

Biogel Skinsense

Synteettinen (lateksiton) polykloropreenista valmistettu leikkauskäsine, jossa on pidempi kemikaalien läpäisyaika

Synteettiset (lateksittomat) Biogel® Skinsense -leikkauskäsineet on valmistettu polykloropreenista ja tarkoitettu kaikenlaisiin kirurgisiin toimenpiteisiin, joissa potilas tai käyttäjä on herkistynyt tai allerginen lateksille.  Biogel Skinsense -käsineitä suositellaan myös toimenpiteisiin, joissa edellytetään pidempää kemikaalien läpäisyaikaa. Käsineitä voidaan käyttää yksistään tai vaihtokäsineenä, kun Biogel Skinsense Indicator päällyskäsine rikkoutuu.

  • Kaikkien käsineiden reiättömyys testataan täyttämällä ne ilmalla, ja niiden laatu tarkastetaan silmämääräisesti ennen toimitusta.   
  • Alan johtava AQL-tulos (0,65) pienentää reikien riskiä.  

Lisätietoa tuotteesta

Biogel Skinsense -käsineiden käyttäminen

Näillä videoilla näytetään, miten kaksoiskäsineet puetaan oikein. Menetelmistä esitellään sekä avoin että suljettu tekniikka leikkaustakin hihansuut esillä ja käsissä. Videolla opetetaan myös kontaminoituneen käsineen oikea vaihtotekniikka.

Avustettu tekniikka ja kontaminoituneen käsineen vaihtaminen

Katso yksityiskohtaiset ohjeet kaksoiskäsineiden avustettuun pukemiseen. Videolla opetetaan myös kontaminoituneen käsineen oikea vaihtotekniikka.

Tuotetiedot

Koodi Koot Kpl/rasia Kpl/laatikko
 509xx  5,5 - 8,5  50  200
 50990  9,0  40  160

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.