Skip to Main Content
I'm looking for

Synteettiset kiihdytinaineettomat leikkauskäsineet

Biogel NeoDerm

Kemiallisista kiihdytinaineista johtuvia ihoreaktioita ehkäisevät polykloropreenikäsineet (lateksittomat)

Synteettisestä polykloropreenista valmistetut Biogel® NeoDerm® -leikkauskäsineet tarjoavat parempaa suojaa terveydenhuollon ammattilaisille ja potilaille, sillä ne pienentävät kemiallisista kiihdytinaineista ja lateksista johtuvien allergisten reaktioiden riskiä.

Puuteroimattomat Biogel NeoDerm -leikkauskäsineet on valmistettu ilman yleisesti tunnettuja kemiallisia kiihdytinaineita, kuten tiraameja, merkaptobentsotiatsoleja, difenyylitioureaa, difenyyliguanidiinia ja ditiokarbamaatteja.

Kuinka hyvin käsineet suojaavat allergisilta reaktioilta? Kliinisessä tutkimuksessa, johon osallistui 25 henkilöä, joilla oli diagnosoitu tyypin IV allergia, ei havaittu Biogel NeoDerm -leikkauskäsineiden aiheuttamia reaktioita .

  • Valmistus ilman yleisesti tunnettuja kemiallisia kiihdytinaineita pienentää allergisten reaktioiden riskiä.
  • Kaikkien käsineiden reiättömyys testataan täyttämällä ne ilmalla, ja niiden laatu tarkastetaan silmämääräisesti ennen toimitusta.  
  • Alan johtava AQL-tulos (0,65) pienentää reikien riskiä.  
  • Miellyttävät Biogel-käsineet on helppo pukea ja riisua. Ne tuntuvat käsissä kuin toiselta iholta.

Lisätietoa tuotteesta

Biogel NeoDerm -käsineiden käyttäminen

Näillä videoilla näytetään, miten kaksoiskäsineet puetaan oikein. Menetelmistä esitellään sekä avoin että suljettu tekniikka leikkaustakin hihansuut esillä ja käsissä. Videolla opetetaan myös kontaminoituneen käsineen oikea vaihtotekniikka.

Avustettu tekniikka ja kontaminoituneen käsineen vaihtaminen

Katso yksityiskohtaiset ohjeet kaksoiskäsineiden avustettuun pukemiseen. Videolla opetetaan myös kontaminoituneen käsineen oikea vaihtotekniikka.

Tuotetiedot

Koodi Koot Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 429xx  5,5 - 8,5  50  200
 42990  9,0  40  160

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.