Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

hidden1hidden2
Laatumme suojaa sinua

Biogel®-käsineet pienentävät patogeeneille altistumisen riskiä. Valikoimaan kuuluu sekä lateksisia että synteettisiä käsineitä.

Biogel-käsineet tarjoavat luotettavaa suojaa. Vähäiset rikkoutumiset pienentävät altistumisen riskiä . Tiesitkö, että jokainen Biogel-käsine testataan reikien varalta täyttämällä se ilmalla ennen kuin se lähtee tehtaaltamme  ?

Biogel Indicator System paljastaa käsineiden reiät luokkansa parhaan, nopean ja selkeän reiänpaljastuksen ansiosta     . Tämän ansiosta patogeeneille altistumisen riski pienenee sekä hoitohenkilöstön että potilaiden keskuudessa. Tehokas suoja voi parantaa myös kustannustehokkuutta.

Biogel-käsineet ovat käytössä mukavat. Miellyttävät käsineet on helppo pukea, ja ne tuntuvat kuin toiselta iholta. Käsineiden istuvuus ja sormituntuma mahdollistavat erinomaisen herkkyyden ja vähentävät käsien väsymistä   – joten voit aina yltää parhaimpaasi.

Kaikki käsineemme ovat puuteroimattomia.

hidden1hidden2
Tiedätkö miten käsineitä valmistetaan

Tutustu videoon Biogel-tehtaaltamme, ja näet miten Biogel-käsineitä valmistetaan ja testataan tuotantoprosessin aikana.

hidden1hidden2
Lateksiset leikkauskäsineet

Lateksiset Biogel-käsineet

Biogel-käsineet olivat maailman ensimmäiset polymeeripinnoitetut puuteroimattomat käsineet. Ne ovat tulleet tunnetuiksi innovatiivisuudestaan ja laadustaan. Tutkimme ja kehitämme Biogel-valikoimaa jatkuvasti, koska haluamme auttaa sinua yltämään parhaimpaasi. Tavoittelemme parhaita tuloksia kliinisten ja terveystaloudellisten näyttöjen pohjalta.

hidden1hidden2
Synteettinen Biogel-käsine

Synteettiset Biogel-käsineet

Synteettiset Biogel®-käsineet on suunniteltu tarjoamaan täydellistä varmuutta kaikissa tilanteissa.  Niiden istuvuus, sormituntuma ja käyttömukavuus ovat vastaavat kuin lateksikäsineissä.

Asiantuntijoiden videot
hidden1hidden2

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Ota yhteyttä