Skip to Main Content
I'm looking for

Leikkausinstrumentit

Troakaaret

Laaja valikoimamme ergonomisia ja helppokäyttöisiä troakaaria tarjoaa varmuutta vatsaontelon toimenpiteisiin.

Laaja valikoimamme ergonomisia, helppokäyttöisiä ja matalaprofiilisia troakaaria tarjoaa varmuutta vatsaontelon toimenpiteisiin. Saatavana steriilisti yksittäispakattuina tai osana Mölnlycke® asiakasräätälöityjä pakkauksia.

  • Läpinäkyvä, uritettu kanyyli instrumentin visualisointiin ja vatsanpeitteiden tehokkaaseen retentioon.
  • Kestävä yleistiiviste sopii 5–12 mm:n instrumenteille* ja säilyttää samalla pneumoperitoneumin.
  • Matala profiili.

 

12 mm:n optinen troakaari

Optiset troakaaret

Optinen troakaari mahdollistaa vatsanpeitteiden tarkkailun troakaaren asettamisen aikana, mikä vähentää siihen liittyviä vammoja erityisesti ensisijaisen portin asettamisen yhteydessä. Optinen troakaari luo turvallisen väylän vatsaonteloon.

Saatavana tavallisella ja pistoolikädensijalla. Koot: 5 mm (ei pistoolikädensijaa), 11 mm ja 12 mm. 

Ballongillinen Hasson-troakaari

Ballongilliset troakaaret

Ballongillinen troakaari mahdollistaa kanyylin atraumaattisen kiinnittämisen vatsanpeitteisiin, mikä ehkäisee sen liikkumista pitkäkestoisissakin toimenpiteissä ja instrumenttien vilkkaan vaihtumisen yhteydessä. Troakaari vähentää kanyylin työntymistä vatsaan, mikä suurentaa kirurgin työskentelyaluetta ja optimoi näkyvyyden, mutta säilyttää samalla pneumoperitoneumin.

Terätön troakaari, dilatoiva kärki

Terättömät troakaaret

Terätön troakaari on suunniteltu erottamaan kudokset ilman laseraatiota, mikä vähentää kalvojen vaurioita ja niiden sulkemisen tarvetta terälliseen troakaareen verrattuna.

12 mm:n Hasson-troakaari

Hasson-troakaaret

Hasson-troakaari on suunniteltu kirurgeille, jotka suosivat avointa tekniikkaa ensisijaisen portin asettamisessa. Sen tylppä kärki ehkäisee sisäelimien vaurioita. Kanyylin pituutta voi säätää nopeasti helppokäyttöisen pidikkeen avulla.

Suojallinen terällinen troakaari edestä

Suojalliset terälliset troakaaret

Trokaaressa on lineaarinen terä ja intuitiivinen suojamekanismi, mikä ehkäisee kudosvaurioita erityisesti silloin, kun ensisijainen portti asetetaan ”sokkona”. Lineaarinen terä mahdollistaa vähäisemmän voimankäytön ja ehkäisee kalvojen vaurioitumista. Kapeampi terä minimoi laseraation ja optimoi kudosten dilataation.

Troakaarikanyyli

Troakaarikanyyli

Yhteensopivuus samankokoisten sulkijoiden (suojallisten terällisten, terättömien ja optisten) kanssa helpottaa tilausten tekemistä, varastonpitoa ja kustannusten hallintaa.

Lisätietoa tuotteesta

Troakaarien käyttötilanteet

Mölnlycken troakaaret on tarkoitettu instrumenttien sisäänvientiin monenlaisissa endoskooppisissa toimenpiteissä. 

Troakaarien käyttäminen

Katso video ballongillisen troakaaren käytöstä.

Mölnlycken sakset arvioitiin parhaiksi kaikilla kriteereillä

Tutkimus: kirurgit suosivat Mölnlycken instrumentteja

Satunnaistettuun tutkimukseen osallistui 21 kirurgia Saksasta, Ruotsista ja Isosta-Britanniasta. Tutkimuksessa Mölnlycken uusia laparoskooppisia instrumentteja verrattiin instrumentteihin kolmelta markkinoiden johtavalta valmistajalta . Kirurgien silmät sidottiin, jotta näiden arvio olisi objektiivinen ja perustuisi ainoastaan tuntumaan.

Tulos: kirurgit suosivat selvästi Mölnlycken uusia instrumentteja.

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.