Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
hidden1hidden2
12 mm:n optinen troakaari

Optiset troakaaret

Optinen troakaari mahdollistaa vatsanpeitteiden tarkkailun troakaaren asettamisen aikana, mikä vähentää siihen liittyviä vammoja erityisesti ensisijaisen portin asettamisen yhteydessä. Optinen troakaari luo turvallisen väylän vatsaonteloon.

Saatavana tavallisella ja pistoolikädensijalla. Koot: 5 mm (ei pistoolikädensijaa), 11 mm ja 12 mm. 

hidden1hidden2
Ballongillinen Hasson-troakaari

Ballongilliset troakaaret

Ballongillinen troakaari mahdollistaa kanyylin atraumaattisen kiinnittämisen vatsanpeitteisiin, mikä ehkäisee sen liikkumista pitkäkestoisissakin toimenpiteissä ja instrumenttien vilkkaan vaihtumisen yhteydessä. Troakaari vähentää kanyylin työntymistä vatsaan, mikä suurentaa kirurgin työskentelyaluetta ja optimoi näkyvyyden, mutta säilyttää samalla pneumoperitoneumin.

hidden1hidden2
Terätön troakaari, dilatoiva kärki

Terättömät troakaaret

Terätön troakaari on suunniteltu erottamaan kudokset ilman laseraatiota, mikä vähentää kalvojen vaurioita ja niiden sulkemisen tarvetta terälliseen troakaareen verrattuna.

hidden1hidden2
12 mm:n Hasson-troakaari

Hasson-troakaaret

Hasson-troakaari on suunniteltu kirurgeille, jotka suosivat avointa tekniikkaa ensisijaisen portin asettamisessa. Sen tylppä kärki ehkäisee sisäelimien vaurioita. Kanyylin pituutta voi säätää nopeasti helppokäyttöisen pidikkeen avulla.

hidden1hidden2
Suojallinen terällinen troakaari edestä

Suojalliset terälliset troakaaret

Trokaaressa on lineaarinen terä ja intuitiivinen suojamekanismi, mikä ehkäisee kudosvaurioita erityisesti silloin, kun ensisijainen portti asetetaan ”sokkona”. Lineaarinen terä mahdollistaa vähäisemmän voimankäytön ja ehkäisee kalvojen vaurioitumista. Kapeampi terä minimoi laseraation ja optimoi kudosten dilataation.

hidden1hidden2
Troakaarikanyyli

Troakaarikanyyli

Yhteensopivuus samankokoisten sulkijoiden (suojallisten terällisten, terättömien ja optisten) kanssa helpottaa tilausten tekemistä, varastonpitoa ja kustannusten hallintaa.

hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

Troakaarien käyttötilanteet

Mölnlycken troakaaret on tarkoitettu instrumenttien sisäänvientiin monenlaisissa endoskooppisissa toimenpiteissä. 

Troakaarien käyttäminen

Katso video ballongillisen troakaaren käytöstä.

hidden1hidden2

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Mölnlycken sakset arvioitiin parhaiksi kaikilla kriteereillä

Tutkimus: kirurgit suosivat Mölnlycken instrumentteja

Satunnaistettuun tutkimukseen osallistui 21 kirurgia Saksasta, Ruotsista ja Isosta-Britanniasta. Tutkimuksessa Mölnlycken uusia laparoskooppisia instrumentteja verrattiin instrumentteihin kolmelta markkinoiden johtavalta valmistajalta . Kirurgien silmät sidottiin, jotta näiden arvio olisi objektiivinen ja perustuisi ainoastaan tuntumaan.

Tulos: kirurgit suosivat selvästi Mölnlycken uusia instrumentteja.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.