Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
Parhaat käytännön vinkit

Angiologi, kirurgi ja lääketieteellisten toimien johtaja tohtori Marcin Malka kertoo, kuinka he käyttävät Granuloxia ja Granudacynia laskimosäärihaavojen hoidossa Varsovan PODOS- Medical and Podology klinikalla. 

Katso tästä

hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

Milloin käyttää Granulox -valmistetta

Granulox® on, suihkemuodossa oleva, innovatiivinen lääkinnällinen laite kroonisten haavojen, kuten laskimosäärihaavojen, valtimosäärihaavojen, laskimo- ja valtimoperäisten sekasäärihaavojen, diabeetikon jalkahaavojen, sekundaarisesti paranevien leikkaushaavojen ja painehaavojen hoitoon. Granulox®-suihketta voidaan käyttää myös katteisiin ja infektoituneisiin haavoihin.

Kuinka käyttää Granulox -valmistetta

Haavan puhdistamisen ja huuhtelun jälkeen, Granulox®-suihketta levitetään ohuelti ja tasaisesti 5–10 cm:n etäisyydeltä. Yksi 1 sekunnin suihkautus peittää 2x3 cm:n kokoisen haavan. Käytä suihketta aina sidoksen vaihdon yhteydessä tai vähintään kolmen päivän välein. Käytön jälkeen haava peitetään hengittävällä, tarttumattomalla haavasidoksella.

Tuotetiedot

Tuotenumero Sisältö Hoitokertaa per pullo Pakkauskoot
GX009 12 ml 30 1/6

Lataukset

hidden1hidden2

Samankaltaisia tuotteita

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Tietopankki

Lisätietoa
hidden1hidden2

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.