Skip to Main Content
I'm looking for

Kaksoiskäsineet leikkauksiin

Biogel Eclipse Indicator System

Joustavat lateksiset leikkauskäsineet, joissa on reiänpaljastusjärjestelmä

Biogel Eclipse® Indicator® System -käsineet ovat erittäin joustavat, hyvin istuvat ja miellyttävät. Ne on valmistettu luonnostaan vahvasta ja elastisesta lateksista. Erinomaisesta sormituntumasta ja kaksoiskäsineiden tarjoamasta suojasta ei siis enää tarvitse tinkiä.

Leikkauskäsineet ovat erittäin pehmeitä. Reiänpaljastusjärjestelmä koostuu alus- ja päällyskäsineistä, jotka tulevat yhdessä pakkauksessa helppoa pukemista varten. Kaksoiskäsineiden ansiosta voit olla varma siitä, että reiät paljastuvat nopeasti ja selkeästi.   Sileä sisäpinta helpottaa pukemista.

Biogel Eclipse Indicator System -käsineitä suositellaan kaikenlaisiin leikkauksiin, myös ortopedisiin toimenpiteisiin.
Ne ovat pehmeämmät kuin tavalliset lateksikäsineet ja tarjoavat siten herkkyyttä ja erinomaisen sormituntuman.

  • Osoittaa todistetusti jopa 97 % rikkoutumisista.  
  • Reiänpaljastusjärjestelmä paljastaa reiät nopeasti ja selkeästi.  
  • Kliinisen tutkimuksen mukaan muut kuin Biogel-käsineet eivät näytä rikkoutumista 3,5 kertaa todennäköisemmin kuin Biogel-käsineet. .
  • Kaikkien käsineiden reiättömyys testataan täyttämällä ne ilmalla, ja niiden laatu tarkastetaan silmämääräisesti ennen toimitusta.  

Lisätietoa tuotteesta

Biogel Eclipse Indicator System -käsineiden käyttäminen

Näillä videoilla näytetään, miten kaksoiskäsineet puetaan oikein. Menetelmistä esitellään sekä avoin että suljettu tekniikka leikkaustakin hihansuut esillä ja käsissä. Videolla opetetaan myös kontaminoituneen käsineen oikea vaihtotekniikka.

Avustettu tekniikka ja kontaminoituneen käsineen vaihtaminen

Katso yksityiskohtaiset ohjeet kaksoiskäsineiden avustettuun pukemiseen. Videolla opetetaan myös kontaminoituneen käsineen oikea vaihtotekniikka.

Tuotetiedot

Koodi Koot Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
 607xx  5,5 - 8,5  25x2  100x2

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.