Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
BARRIER Flex

BARRIER Flex

Läpinäkyvien, joustavien ja mukautuvien liimareunojen ansiosta BARRIER Flex mukautuu tehokkaasti kehon muotoihin. Se sopii erityisesti alueille, joiden peittäminen voi olla hankalaa. Liimareunat pitävät lakanat tiiviisti paikallaan myös silloin, kun vatsa on täytetty laparoskooppisissa toimenpiteissä tai kun päätä siirretään tai käännetään kaulan alueen leikkauksissa. Liimareunat pysyvät tiukasti kiinni myös kastuessaan.

hidden1hidden2
BARRIER-leikkausliinojen kerrokset
Zone draping

Zone-peittelykonsepti tarkoittaa, että tuotteet on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, joilla on eri ominaisuudet riippuen etäisyydestä leikkaushaavaan ja potilaan ihoon. Suorituskyky on keskitetty sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Vyöhyke 1 on kriittinen alue leikkaushaavan lähellä, ja siinä käytetään vahvikemateriaalia, joka lisää lujuutta ja imukykyä. Vyöhyke 2 kauempana haavasta koostuu kolmikerroksisesta materiaalista, jossa on imukykyinen kuitukangas, läpäisemätön kerros ja miellyttävän tuntuinen kerros potilasta vasten. Vyöhykkeellä 3, vielä kauempana haavasta ja potilaan peittoalueen ulkopuolella, lakanat ovat sekä imukykyisiä että läpäisemättömiä.

hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

BARRIER-yleisleikkauslakanoiden ja -pakkauksien käyttötilanteet

BARRIER-yleisleikkauslakanat ja -pakkaukset on suunniteltu mukautumaan lähes kaikenlaisiin kirurgisiin toimenpiteisiin. Täydennä peittelyä tarvittaessa BARRIER-instrumenttipusseilla ja -nesteenkeräyspusseilla.

BARRIER-yleisleikkauslakanoiden ja -pakkausten käyttöohjeet

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/pakkaus Kpl/kuljetuslaatikko
       
       
       
Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.