Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

Suunnittelussa tärkeimpinä tekijöinä turvallisuus ja infektioiden hallinta

Kertakäyttöiset BARRIER®-leikkauslakanat pienentävät leikkausalueen infektioriskiä.

BARRIER -leikkauslakanat estävät mikro-organismeja siirtymästä potilaan iholla kirurgisten toimenpiteiden aikana. Läpäisemättömät materiaalit suojaavat infektioilta, ja tehokas nesteiden hallinta pitää työskentelyalueen kuivempana.

Laaja tuotevalikoimamme mahdollistaa erilaiset peittelyt prosessien muuttuessa ja toimenpiteiden vaihtuessa. Asiantuntevan tuen, koulutuksen ja logistiikan avulla organisaatiosi säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia.

hidden1hidden2
Toimenpidekohtaiset leikkauslakanat ja pakkaukset pienentävät infektioriskiä
Ortopedinen BARRIER-leikkauslakana polvileikkauksessa

BARRIER®-leikkauslakanoita on nopea ja helppo käyttää niiden selkeiden ohjeiden ja kätevän taittelun ansiosta. Monet toimenpidekohtaiset leikkauslakanamme sisältävät kaiken tarvittavan yhdessä. Kun tuotteita ja vaiheita on vähemmän, myös kontaminaatioriski pienenee. Leikkauslakanoihin on lisäksi integroitu monia ominaisuuksia, esimerkiksi pusseja, johdonpidikkeitä ja joustavia aukkoja.

Entistä paremman istuvuuden takaamiseksi osassa BARRIER-erikoisleikkauslakanoita ja -pakkauksia on erittäin joustavat ja mukautuvat BARRIER Flex -liimareunat.

hidden1hidden2
Yleisleikkauslakanat suojaavat potilaita tehokkaasti
kaula peiteltynä BARRIER-yleisleikkauslakanalla

Yleisleikkauslakanoiden ja -pakkausten käyttäminen on helppoa. Joustavuutensa ansiosta ne soveltuvat useimpiin kirurgisiin toimenpiteisiin. Vyöhykepeittelyn ansiosta leikkauslakanat suojaavat erinomaisesti kriittistä aluetta. Niiden vahvistettu materiaali on kestävää ja auttaa nesteiden hallinnassa.

Entistä paremman istuvuuden takaamiseksi osassa BARRIER®-leikkauslakanoita ja -pakkauksia on erittäin joustavat ja mukautuvat BARRIER Flex -liimareunat.

hidden1hidden2
Infektioiden hallintaa tukevat tuotteet
instrumenttipöydän liina

Leikkaukseen valmistautuessa voi olla vaikea pitää siinä tarvittavat laitteet, esimerkiksi mikroskoopit, sondit, kamerat ja C-kaaret, steriileinä. Kertakäyttöiset laitesuojat, instrumenttipöytien liinat ja pussit tehostavat infektioiden hallintaa laitteiden käytettävyydestä tinkimättä.

hidden1hidden2

Tietopankki

hidden1hidden2
Lisää tietoa
Ota yhteyttä