Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

 

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Miksi vietämme STOP painehaavoille -päivää?

Tiedämme, että monet painehaavat ovat estettävissä, joten kun ne ilmenevät, niillä voi olla syvä vaikutus potilaiden yleiseen hyvinvointiin ja ne voivat olla sekä tuskallisia että heikentäviä. STOP painehaavoille -päivä on kasvanut kansainväliseksi liikkeiksi, joka on tarkoitettu parantamaan riskiryhmässä olevien potilaiden elämänlaatua ympäri maailmaa.

Vuonna 2020 liitymme mukaan esittelemällä useita webinaareja, jotka keskittyvät erityisesti painehaavojen kehittyviin haasteisiin nykypäivän kliinisessä ympäristössä - ja siihen, mitä voimme tehdä kaikkien haavoittuvien potilaiden hoidon parantamiseksi.

hidden1hidden2
Mölnlycke Advantage

Mönlycke Advantage -ohjelman tarkoituksena on antaa oivalluksia ja koulutusta, joita saatetaan tarvita muutoksen ajamiseen ja potilaan tulosten edistämiseen terveydenhuollon organisaatiossasi. Katso alla olevat painehaava-koulutusmateriaalit ja rekisteröidy

hidden1hidden2
Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.