Skip to Main Content
I'm looking for

Tukisidos

Tubigrip

Monikäyttöinen putkisidos

Tubigrip® tarjoaa pitkäkestoista ja tehokasta tukea nyrjähdysten ja venähdysten, pehmytkudosvammojen, turvotuksen, palovamma-arpien ja rintakehän vammojen hoidossa. Sitä voidaan käyttää myös kompressiohoidossa, ja se mahdollistaa potilaan vapaan liikkumisen.

Sidoksen elastinen kudos mukautuu kehon muotoihin ja jakaa paineen tasaisesti koko alueelle. Ainoana sidoksena Tubigrip saa aikaan 10–15 mmHg:n paineen.

Tubigrip-sidoksen käyttäminen on nopeaa ja helppoa toisin kuin perinteisten kreppisiteiden. Se pysyy paikallaan ilman teippiä tai hakasia. Tubigrip sopii erityisen hyvin hoitoon sairaalan ulkopuolella, koska se on pestävä ja uudelleenkäytettävä. Tubigrip on myös kustannustehokas vaihtoehto, koska rullasta voi leikata juuri haluamansa määrän sidosta.

  • Tukee tehokkaasti kudoksia ja on miellyttävä käytössä.
  • Helppo pukea myös pesun jälkeen. 
  • Monipuolinen kokovalikoima eri tarpeisiin. 
  • Kiinnitykseen ei tarvita teippiä tai hakasia.
  • Saatavana kaksi väriä: luonnonvalkoinen ja beige.

Lisätietoa tuotteesta

Tubigrip-sidoksen käyttötilanteet

Tubigrip tukee kudoksia nyrjähdysten ja venähdysten, pehmytkudosvammojen, turvotuksen, palovamma-arpien ja rintakehän vammojen hoidossa. Sitä voidaan käyttää myös kompressiohoidossa ja käsivarren fiksaatioon.

Tubigrip-sidoksen käyttöohjeet

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.