Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

BARRIER instumenttipöydän liinat

Instrumenttipöydän liina

BARRIER instrumenttipöydän liinojen valikoima on valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista, joiden ominaisuuksia ovat kestävyys ja luotettavuus. Läpäisemätön kerros suojaa läpitunkeutumiselta ja bakteerien leviämiseltä instrumenttipöydän liinan läpi. Vahvistetut instrumenttipöydän liinat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, ja ne ovat erityisen vahvoja ja imevät kosteutta vaativissa toimenpiteissä.

hidden1hidden2

BARRIER-laitesuojat

C-kaaren suoja

Kirurgiset laitesuojat on tarkoitettu suojaamaan laitteita ja steriilin alueen aikaansaamiseksi kirurgiselle toimenpiteelle.

BARRIER-laitesuojat ovat joustava, läpinäkyvä ja steriili peittelyratkaisu leikkaussalin laitteille.

hidden1hidden2

BARRIER-läpileikkauskalvot

Läpileikkauskalvo

BARRIER-läpileikkauskalvot toimivat esteenä potilaan ihon ja haavan välillä. Näin haavan reunojen ympärille saadaan steriili pinta alusta alkaen ja koko kirurgisen toimenpiteen ajaksi, ja mikro-organismien leviämistä voidaan vähentää. Läpileikkauskalvo suojaa myös ihon pintaa naarmuilta ja kirurgisten instrumenttien ja levittimien aiheuttamilta vaurioilta. Lisäksi ne auttavat pitämään muut peittelymateriaalit paikoillaan.

BARRIER-läpileikkauskalvot kiinnittyvät hyvin ihoon, mutta ovat silti hellävaraisia iholle leikkauksen aikana ja poistettaessa. Hyvä hengittävyys estää kosteuden kertymisen. Ne ovat joustavia ja hyvin laskeutuvia, ja kätevien käsittelysiivekkeiden ansiosta ne on helppo kiinnittää myös herkille alueille. Kalvojen läpinäkyvyyden ansiosta ihon kunto voidaan arvioida ennen leikkausta ja läpileikkaaminen on helppoa.

hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

BARRIER täydentävien tuotteiden käyttötilanteet

  • Steriilin peittelyn täydentämiseen
  • Leikkaussalissa olevien laitteiden suojaukseen, jos niitä ei voi steriloida.

 

BARRIER täydentävien tuotteiden käyttäminen

Peittelyohjeet BARRIER-läpileikkauskalvoille

 

Peittelyohjeet BARRIER-C-kaarensuojille

 

Peittelyohjeet BARRIER-mikroskoopin suojille

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.