Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
Extra Protection -valikoiman BARRIER-kasvonsuoja kirurgin kasvoilla
BARRIER-kasvonsuojat – Extra Protection

Nämä kasvonsuojat tarjoavat ylimääräistä suojaa. Valikoiman kasvonsuojat ovat roiskeenkestäviä, minkä ansiosta ne soveltuvat suuren nestealtistuksen toimenpiteisiin. Saatavana on monia eri malleja sekä käyttömukavuutta ja suojaa parantavia erikoisominaisuuksia, esimerkiksi huurtumisenesto ja visiiri.

hidden1hidden2
Special-valikoiman BARRIER-kasvonsuoja kirurgin kasvoilla

BARRIER-kasvonsuojat – Special

Saatavana on monia eri malleja sekä käyttömukavuutta ja suojaa parantavia erikoisominaisuuksia, esimerkiksi huurtumisenesto sekä ihoa vasten tuleva mukavuuskerros.

hidden1hidden2
BARRIER-kasvonsuojat – Standard

Kasvonsuojat on suunniteltu vähentämään bakteerien ja hiukkasten leviämistä. Pieni hengitysvastus helpottaa hengittämistä ja on miellyttävämpi pitkässä käytössä.

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Lisätietoa tuotteesta

Milloin BARRIER-kasvonsuojia voi käyttää? 

BARRIER-kasvonsuojat soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Kaikki kasvonsuojamme on suunniteltu vähentämään bakteerien ja hiukkasten leviäminen hoitohenkilöstöstä potilaalle, mikä pienentää infektioriskiä. BARRIER-kasvonsuojat on suunniteltu vähentämään hengitysvastusta, mikä tekee niiden käytöstä miellyttävämpää. Ne on luokiteltu tyypiksi II tai IIR standardin EN 14683:2019 + AC:2019 mukaisesti. Suosittelemme Extra Protection -valikoiman tuotteita toimenpiteisiin, joihin liittyy suuri nestealtistus tai nesteroiskeiden vaara. 

BARRIER-kasvonsuojien käyttöohjeet

Visiirillisen kasvonsuojan pukemisohjeet

Solmittavan kasvonsuojan pukemisohjeet

Korvalenkillisen kasvonsuojan pukemisohjeet

 

Tuotetiedot

Koodi Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
       
       
       
hidden1hidden2

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.