Skip to Main Content
I'm looking for
BARRIER EasyWarm

Itselämpiävä aktiivipeite hypotermian ehkäisyyn perioperatiivisessa hoidossa

BARRIER® EasyWarm® on kertakäyttöinen itselämpiävä aktiivipeite, jota voidaan käyttää leikkausta ennen, sen aikana tai sen jälkeen perioperatiivisen hypotermian ehkäisyyn . Se sisältää 12 lämpötyynyä, jotka aktivoituvat, kun peite poistetaan pakkauksesta ja se altistuu ilmalle. Peite saavuttaa käyttölämpötilan vain 30 minuutissa ja säilyttää sen jopa 10 tunnin ajan. Anestesian aloittamiseen liittyvää kehon ydinlämpötilan laskua voidaan lieventää, kun potilaan esilämmityksessä käytetään BARRIER EasyWarm -peitettä noin 30 minuuttia ennen leikkausta 

  • Vähentää intra- ja postoperatiivista hypotermiaa. 
  • Suunniteltu joustavaan perioperatiiviseen peittelyyn.
  • Helppo ja nopea käyttää: ylimääräisiä välineitä ei tarvita.
  • Auttaa parantamaan potilaiden mukavuutta.   
  • Potilaslämmitys

Lisätietoa tuotteesta

BARRIER EasyWarm -peitteen käyttötilanteet

BARRIER EasyWarm -peitettä voidaan käyttää hypotermian ehkäisyyn ja potilaiden lämmittämiseen ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen. Potilas peitellään sillä noin 30 minuuttia ennen anestesiaa. Peite saa jäädä potilaan päälle leikkauksen ajaksi, ja sitä voi muokata leikkausasentoon sopivaksi. Peitettä voidaan käyttää myös postoperatiivisessa hoidossa ehkäisemään vilunväristyksiä ja pitämään potilaan lämpötila miellyttävänä .

BARRIER EasyWarm -peitteen käyttöohjeet

Tuotetiedot

Koodi Koko (cm) Kpl/kuljetuslaatikko
 629900  152x92 cm  10
 629910  110/150x200 cm  7

'References'

Share this page on social media

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.