Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
Tuotanto ja tukitoiminnot
hidden1hidden2
Kuva: Pihla Liukkonen

Mikkelin tehtaalla valmistetaan kehittyneitä haavanhoitotuotteita kellon ympäri. Tuotannon 40 konelinjaa pyörivät yli 400 tehdastyöntekijän voimin. Sairaalatarvikevalmistajamme vastaavat tuotteiden pakkaustehtävistä ja tuotannon aikaisesta laadunvalvonnasta. Koneenkäyttäjämme hoitavat tuotantokoneiden säätämiseen ja valvontaan sekä materiaalitilauksiin ja käyttäjäkunnossapitoon liittyviä tehtäviä.  Tekniset  operaattorimme  tukevat koneiden kehittämiseen, muutoksiin ja investointeihin liittyvissä asioissa. Tuotannon kympit auttavat työssään sekä työnjohtajia että tuotantohenkilöstöä varmistaen sujuvan ja turvallisen arjen konelinjoilla.

hidden1hidden2

Valmistuksen tukitoiminnoilla on tärkeä rooli tuotantotavoitteiden saavuttamisessa. Tehtaan laboratorion laadunvarmistajat suorittavat erilaisia näytteenottoja, lopputuote- ja raaka-ainetarkastuksia erinomaisen laatutason varmistamiseksi. Varaston henkilöstö vastaa raaka-aineiden vastaanottamisesta ja kuljetuksesta tuotantolinjoille sekä valmiiden tuotteiden lähettämisestä maailmalle. Etyleenioksidisteriloinnin eli ETO:n  työntekijät hoitavat valmiiden tuotteiden steriloinnin, valvovat sterilointiprosessia sekä huolehtivat steriloitujen tuotteiden hyllytyksestä. 

hidden1hidden2
Tuotannon asiantuntijatyö
hidden1hidden2

Materiaalisuunnittelijat tilaavat tarvittavat raaka-aineet tehtaalle tuotantosuunnitelman ja myyntiennusteen perusteella. Tuotannonsuunnittelijat laativat tuotantosuunnitelmat ja ajojärjestykset tehtaan konelinjoille sekä arvioivat tarvittavan henkilöstöresurssin tuotetilausten valmistamiseen.

Tuotekehitysinsinöörimme kehittävät ja ylläpitävät olemassa olevaa tuotevalikoimaa asiakastarpeen täyttämiseksi ja tuotekustannusten vähentämiseksi. Tuotekehityksen keskeisiä vastuualueita ovat mm. tuotedokumentaation ylläpito, koeajojen koordinointi, tuotemuutosprojektien hallinta sekä materiaalien kehitys.

Tekniset insinöörit johtavat Mikkelin tehtaan konelinja- ja laiteinvestointeja sekä teknisiä muutosprojekteja.  He tekevät investointien esiselvitykset ja kustannusarviot, pitävät yhteyttä laitetoimittajiin sekä huolehtivat laitedokumentoinneista ja teknisistä piirustuksista.  

hidden1hidden2
Johto- ja hallintotehtävät
hidden1hidden2
Kuva: Pihla Liukkonen

Tuotannon johtotehtävissä toimivat työnjohtajat sekä käyttöpäälliköt. Tuotannon johdon tehtävänä on varmistaa turvalliset puitteet ja edellytykset tuotannon henkilöstölle onnistua ja kehittyä työssään.

Henkilöstöosaston tehtävänä on tukea ja kehittää Mikkelin tehdasta ja sen työntekijöitä kaikissa henkilöstöjohtamisen ja palkanlaskennan kysymyksissä. Henkilöstöasiantuntijoidemme keskeisiin vastuisiin kuuluvat mm. työkulttuurin kehitystehtävät, viestintä, työsuhdeasiat, osaamisen kehittäminen, rekrytointi sekä työhyvinvoinnin varmistaminen.

Tehtaan laatuasiantuntijat varmistavat, että toimintamme täyttää laatustandardien ja lainsäädännön vaatimukset.  Laatuosaston vastuualueita ovat muun muassa sterilointi ja mikrobiologia, validointi, asiakasvalitukset, kalibroinnit, poikkeamat sekä sisäiset ja ulkoiset auditoinnit.

hidden1hidden2

Turvallisuusasiantuntijamme tekevät töitä turvallisen työympäristön takaamiseksi. He käsittelevät henkilöstön turvallisuushavainnot, käynnistävät kehitystoimenpiteitä ja opastavat tehtaan johtoa ja henkilöstöä kaikissa turvallisuusasioissa.

Tehtaan talousasiantuntijat vastaavat lakisääteisestä kirjanpidosta, operatiivisesta raportoinnista ja ennusteiden tekemisestä. Keskeisiä vastuualueita ovat mm. budjetointi, ennusteet, tuotehinnoittelu sekä vakuutusten hallinta.

IT-asiantuntijamme turvaavat tietojärjestelmiemme ja laitteidemme toiminnan. He hallinnoivat mm. käyttäjätunnuksia ja käyttäjärooleja sekä opastavat käyttäjiä erilaisissa teknisissä ja tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä.

Ostotiimimme vastaa raaka-aineiden, tarvikkeiden ja palveluiden hankinnasta. Oston keskeisiin vastuualueisiin kuuluvat mm. raaka-ainetoimittajien kanssa tehtävät kaupalliset ja laatusopimukset sekä toimittajien toimituskyvyn arvioiminen.

hidden1hidden2
Meille töihin

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

Avoimet työpaikat

Etkö löytänyt mieleistäsi tehtävää? Jätä meille avoin hakemus! Lähetä saatekirje ja ansioluettelosi meille osoitteeseen pxnordics(a)molnlycke.com. Säilytämme avoimia hakemuksia 12 kk.

Ota yhteyttä