Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
Closed Incision Negative Pressure Wound Therapy -artikkelin etusivu

Kirurgisista toimenpiteistä syntyneiden haavojen pitäisi teoriassa olla vähemmän kliinistä haastetta kuin muuntyyppiset haavat, koska ne ovat yleensä "puhtaita" ja muodostuvat ennalta määrätyistä tapahtumista. Teknologian edistymisestä niin ennen ja jälkeen  huolimatta Huolimatta monista potilaan hoidon pre-, intra- ja postoperatiivisissa vaiheissa käytettyjen teknologioiden ja tekniikoiden edistymisestä, leikkauskohdan komplikaatiot ovat edelleen suuri syy viivästyneeseen paranemiseen, sairastumiseen ja kuolleisuuteen, jotka kaikki vaikuttavat merkittävä taloudellinen taakka terveydenhuollon tarjoajille  .

Leikkauksen jälkeiset sidokset ovat olennainen osa suljettujen haavan hoitoa, ja varmistaakseen hoidon jatkuvuuden koko paranemisvaiheen ajan. Morgan Jones et al. 2022,   , ovat julkaisseet konsensusasiakirjan, jossa kuvataan ihanteellisen postoperatiivisensidoksen ominaisuuksia. Tietyissä olosuhteissa (esim. jos eritteitä/vuotoja on runsaasti tai potilaalla katsotaan olevan suuri riski leikkaushaavan komplikaatioille) tarvitaan yleensä erikoistuneita toimenpiteitä. Yksi tällainen interventio on alipaineen kohdistaminen leikkaushaavaan, eli suljettu haavan alipaineimuhoito (ciNPT). Tämän liitteen ensimmäinen osa sisältää yksityiskohtaisen katsauksen julkaistuista tiedoista, jotka on saatu sekä laboratorio- että kliinisissä olosuhteissa tehdystä tutkimuksesta ciNPWT:n vaikutusmekanismien selvittämiseksi ja sen tehon ja turvallisuuden tutkimiseksi, erityisesti mitä tulee kirurgisten haavakomplikaatioiden ehkäisyyn. Tämän lisäosan toinen osa esittelee Avance® Solo alipaineimu(NPWT) -järjestelmän, ja keskittyy viimeaikaisten tutkimusten tuloksiin, jotka on suoritettu sen suorituskyvyn arvioimiseksi. Esittelyssä on myös useita tapaustutkimuksia, jotka liittyvät Avance Solo NPWT -järjestelmän käyttöön suljetuissa haavoissa ja korostavat, että on tärkeää ottaa huomioon interventioiden vaikutus potilaisiin.

“Mölnlyckellä uskomme, että Avance® Solo on olennainen osa haavanhoitovalikoimaamme ja antaa kliinikolle ja potilaille enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta, kun alipaineimuhoitoa tarvitaan tukemaan paranemista ja ennaltaehkäisemään leikkauskomplikaatioita", sanoo John Timmons, Global Medical Director Wound Care

Lue artikkeli

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää artikkeleita alipaineimuhoidosta

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.