Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
hidden1hidden2

On olemassa muita vaihtoehtoja

 

Vuonna 2021 hollantilainen taiteilija Maria Koijck joutui rinnan korjausleikkaukseen rinnanpoiston jälkeen. Hän hämmästyi toimenpiteensä ja leikkauksen jälkeisen hoidon, tuottamasta jätteen määrästä ja teki taideinstallaation ja videon, jossa hän kysyi terveydenhuoltoalalta yhden yksinkertaisen kysymyksen – onko muuta keinoa? Vastauksenamme kysyimme Marialta, olisiko hän valmis luomaan taideteoksensa uudelleen, ikään kuin hänen DIEP-korjausleikkauksessa olisi käytetty Mölnlycken asiakasräätälöityä pakkausta. Tulokset puhuvat puolestaan.

 
hidden1hidden2

Miten asiakasräätälöidyt pakkaukset voivat vaikuttaa toimintaanne? 

Vähemmän leikkausjätettä ja enemmän aikaa potilaillesi. Anna meidän esitellä sinulle konkreettisia lukuja siitä, mitä siirtyminen nykyisestä ratkaisustasi Mölnlycke ProcedurePak pakkaukseen ​​merkitsisi sairaalallesi.

Ota yhteyttä 

 

hidden1hidden2
reduced OR waste with customisable ProcedurePak trays

Vähennä kirurgisten tuotteiden pakkausjätettä jopa 90 %

Tutkimukset ovat osoittaneet, että siirtyminen yksittäispakatuista tuotteista asiakasräätälöityihin pakkauksiimme voi vähentää pakkausjätettä jopa 90% ja ja samalla hoitohenkilökunta saa lisää arvokasta aikaa operaation valmisteluun.

Lue lisää
hidden1hidden2
improve OR efficiency

Find your flow Mölnlycken ratkaisujen avulla


Miten pakkausjätteen vähentäminen voi parantaa tehokkuutta? Koska avattavia pakkauksia on vähemmän kontaminaatioriski pienenee ja hoitohenkilökunta saa lisää aikaa operaation valmisteluun. Mölnlycken ratkaisujen avulla voit räätälöidä koko leikkauksen valmisteluprosessin lisäksi samalla saada arvokasta aikaa takaisin ja saavuttaa turvallisempia, kestävämpiä tuloksia potilaille, henkilökunnalle ja koko planeetalle.

Tutustu ratkaisuihimme

hidden1hidden2
Mölnlycke supporting the circular economy with ISCC certification

Osana sitoutumistamme materiaalien tehokkaaseen käyttöön, Mölnlycken tuotteille on myönnetty International Sustainability ja Carbon Certification system (ISCC) sertifikaatit.

Lue lisää

hidden1hidden2
Reduce waste with surgical procedure trays

ProcedurePak asiakasräätälöidyt pakkaukset

Vähennä jätettä ja lisää tehokkuutta leikkaussalissa ProcedurePak asiakasräätälöityjen ratkaisujen avulla. Voit räätälöidä steriilejä pakkauksia sisällyttämällä niihin komponentteja, joita leikkaussalin tiimit tarvitsevat tiettyihin toimenpiteisiin.

Lue lisää ProcedurePak ratkaisuista

hidden1hidden2
online procedure-tray management tool for healthcare professionals

Hallitse asiakasräätälöityjä pakkauksia Portaalin kautta 

Mölnlycke® Portal on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu verkkotyökalu. Tiimisi voi käyttää sitä helposti rakentamaan, analysoimaan, muuttamaan ja asiakasräätälöityjä pakkauksia – yksityiskohtaisten tilastojen ja raporttien tuella.


Lue lisää

hidden1hidden2
hidden1hidden2
ecovaldis gold medal for sustainability
In 2023 we were awarded a gold medal for Sustainability by EcoVadis, which places Mölnlycke in the top 3% of companies rated by EcoVadis. EcoVadis is a leading solution provider for monitoring sustainability in global supply chains.

Globaali johtaja kestävässä terveydenhuollossa

Kestävä kehitys on Mölnlyckelle strateginen prioriteetti, ja pyrimme olemaan globaali johtaja kestävässä terveydenhuollossa. Vuonna 2023 Mölnlyckelle myönnettiin kestävän kehityksen kultamitalin EcoVadisilta. EcoVadis on johtava toimittaja kestävän kehityksen seurantaan globaaleissa toimitusketjuissa.


Lue lisää

hidden1hidden2
Mölnlycke annual report 2022

Kestävän kehityksen raportointikeskus

Kerromme avoimesti vaikutuksistamme ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan. Raportoimme joka vuosi tuloksista ja suorituksesta vuosikertomuksessamme. Mölnlycken vuoden 2022 integroitu vuosikertomus on laadittu Global Reporting Initiativen (GRI) standardien mukaisesti TCFD (Task Force on Climate-related Financial Disclosures) -kehyksen lisäksi.

Lue lisää 

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.