Skip to Main Content
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Leikkaussaliratkaisut

hidden1hidden2

Uskomme, että terveydenhuoltoon kuuluu myös ympäristöstä huolehtiminen. Näin ollen, kokonaisvaltainen lähestymistapa terveydenhuoltoon kattaa myös planeettamme suojelun.Pyrimme saamaan aikaan terveydenhuoltoalalla merkittävän muutoksen, samalla kun vähennämme infektioriskiä ja lisäämme uusiutuvien resurssien käyttöä leikkaussaliratkaisuissamme.

Katso koko video ja lue lisää siitä, miten työskentelemme kestävän kehityksen parissa.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Läpinäkyvyys

Haluamme seurata liiketoimintamme ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan kohdistuvia vaikutuksia. Raportoimme vuosittain tuloksistamme ja suorituskyvystämme integroidussa vuosikertomuksessa ja kestävän kehityksen raportissa.

Raportin laatimista ohjaavat Global Reporting Initiative (GRI) -standardit, ja Mölnlycke jatkaa työtään raportoinnin yhdenmukaistamiseksi GRI-standardien ja ilmastoon liittyviä taloudellisia tietoja käsittelevän työryhmän (Task Force on Climate-related Financial Disclosures, TCFD) ohjeiden kanssa.

Lue Mölnlycken vuosikertomus ja kestävän kehityksen raportti

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Käsineet

hidden1hidden2

Tämä video on osa päämääräämme auttaa terveydenhuollon organisaatioita saavuttamaan heidän kestävän kehityksen tavoitteet.

Lars Wångblad kertoo sekä käsineiden ympäristövaikutuksista että eettisistä materiaalihankinnoista. Teemme työtä muuttaaksemme terveydenhuollon liiketoimintaa käsineidemme raaka-aineista alkaen, aina eettisten toimintatapojen tukemiseen toimitusketjussamme.

Mikäli haluat kuulla lisää, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä sivun alaosassa olevan yhteystietolomakkeen kautta

hidden1hidden2

Haavanhoito

hidden1hidden2

Tällä videolla Karin kertoo, mitä terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä haavanhoidon ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Jos haluat apua kestävyystavoitteiden saavuttamisessa, voit ottaa suoraan yhteyttä Kariniin ja hänen pohjoismaisiin kollegoihinsa.

Uskomme, että haavanhoitoon kuuluu myös ympäristöstä huolehtiminen. Työskentelemme saadaksemme aikaan todellisia muutoksia terveydenhuollossa tarpeettomien sidosten vaihtojen vähentämisellä ja vihreän sähkön hyödyntämistä tehtaillamme. 

hidden1hidden2

Välitämme kestävästä terveydenhuollosta

Kestävä kehitys on Mölnlycken strateginen prioriteetti, ja WeCare on kestävyyssuunnitelmamme vuodelle 2030. Se tarkoittaa yhteisen arvon luomista kaikille sidosryhmillemme. Se on kasvun, innovoinnin ja tuottavuuden liikkeellepaneva voima ja tärkeä osa työntekijöidemme arvoja.

Lue lisää

Painopistealueet

hidden1hidden2
Ota yhteyttä
hidden1hidden2

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ympäristötavoitteesi, tai jos olet kiinnostunut oppimaan lisää siitä, miten työskentelemme kestävän kehityksen parissa - täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä.

Suostumus
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten työskentelemme kestävän kehityksen parissa.

 

 

Ota yhteyttä