Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Haavan huuhtelu.

Paranemisen tukeminen.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Haavan huuhtelu

Haavojen hoidossa on edelleen yleinen käytäntö käyttää joko saippuaa ja vettä tai vahvempia liuoksia. Ongelmana on, että saippua ja vesi eivät tehoa joihinkin taudinaiheuttajiin, kun taas monet vahvemmat liuokset saattavat häiritä paranemisprosessia ja vahingoittaa ihmissoluja.

Granudacyn® on haavanhuuhteluliuos, joka on kova patogeeneille ja yhteensopiva ihmissolujen kanssa.

 

hidden1hidden2
Esittelyssä Granudacyn

 

 

Tiesitkö.....

että haavanpuhdistusaineet tukevat haavan paranemista poistamalla -
paikallisia esteitä ja vähentävät infektioriskiä?

hidden1hidden2
Yksi tuote. Monta haavaa.

Granudacyn® on huuhteluliuos, joka säilyy hyvin hypokloorihapokkeen (HOCl) avulla. Sitä käytetään akuuttien, kroonisten ja kontaminoituneiden haavojen sekä ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen puhdistamiseen ja kosteutukseen. Sitä voidaan käyttää myös herkkiin kudoksiin, kuten rustoihin, jänteisiin, nivelsiteisiin ja luihin , tai korvassa, suussa, vatsakalvossa ja fistelissä. Tämä tekee siitä haavanhuuhteluliuoksen useimmille haavanhoitotoimenpiteille.

hidden1hidden2
granudacyn 100ml bottle and gel
 • Tehokas kaikentyyppisiin haavoihin
  Granudacynia voidaan käyttää kaikkiin kroonisiin haavoihin, mukaan lukien diabeetikon jalkahaavat, painehaavat ja laskimoperäiset säärihaavat. Lisäksi sitä voidaan käyttää akuutteihin ja kontaminoituneisiin haavoihin sekä ensimmäisen ja toisen asteen palovammoihin.

 • Todistettu turvallisuus ja tehokkuus
  Useat testit osoittavat Granudacynin tehokkuuden, biologisen yhteensopivuuden ja todistetun turvallisuuden .

 • Vähentää pahanhajuista hajua
  HOCl vähentää nopeasti haavan pahanhajua joka liittyy usein nekroottiseen kudokseen tai bakteerikolonisaatioon haavapohjassa.

 • Parempi hoito, parempi elämänlaatu
  Infektioiden torjunta ilman, että luonnollinen paranemisprosessi keskeytyy, on tärkeää potilaan hyvinvoinnin kannalta ja tukee paranemista.

 • Pitkä säilyvyys
  Granudacyn voidaan säilyttää avaamisen jälkeen huoneenlämmössä usean potilaan käyttöä varten jopa 90 päivän (geeli) ja 60 päivän (liuos) ajan.

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.