Skip to Main Content
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Tunne ero Biogel Tech -käsineellä

Biogel® Tech -valimoiman käsineet ovat ergonomisesti testattuja käsien väsymistä vähentäviä käsineitä, jotka on suunniteltu mukaviksi myös kaksoiskäsinessä      . Käsineet antavat näppärän ja tuntoherkän tunteen ja indikaattoriärjestelmän avulla huomaat mikäli käsineihin on syntynyt mikroreikä, repeämä tai puhkaisu .

Tuotevalikoima

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Pakkaus on suunniteltu kriittisiin ympäristöihin

Biogel® Tech -valikoima on suunniteltu käytettäväksi kriittisissä ympäristöissä ja on PPE-sertifioitu. Kaksinkertainen kuumasaumattu pakkaus noudattaa kriittisiä ympäristöhygieniaprotokollia ja varmistaa helppokäytöisyyden, koska pakkauskerrokset voidaan poistaa yksi kerrallaan.

  • Laadukas muovinen sisäkääre, joka pitää hiukkasten määrän minimissä
  • Kääre pysyy auki taitettuna varmistakseen aseptisen pukeutumisen
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Biogel® Tech -käsineet on valmistettu suojaamaan prosessia, tuotetta ja käyttäjää. Biogel-käsineet on valmistettu  korkeatasoisesti, jonka ylläpitämiseksi yrityksellämme on osasto, joka keskittyy vain laadunvalvontaan. Olemme tarkkoja: jokainen Biogel-käsine-erä käy läpi tiukat laatutarkastukset, kattavat suorituskykyarvioinnit ja useita visuaalisia tarkastuksia kehitysvaiheiden aikana  . Lisäksi, jokaikinen käsine (100%) testataan ilmantäyttötestillä mahdollisten reikien varalta, joita ei tavallisesti havaita silmämääräisessä tarkastuksessa  .

Katso kuinka Biogel käsineitä valmistetaan

  • AQL 0.65 (reiättömyys), todennettu pakkaamisen jälkeen  
  • Jokainen käsine (100%) testataan ilmantäyttötestillä mahdollisten reikien varalta, joita ei tavallisesti havaita silmämääräisessä tarkastuksessa  
  • Matala endotoksiinitaso (<20 EU/pari)  
  • Hyvin kontrolloitu sterilointi minimi 25kGy
  • Valmistettu valvotussa ympäristössä tiukkojen hygieniastandardien mukaisesti koko tehtaassa. Kaikki toimipaikkamme ovat ISO 13485 ja ISO 14001 vaatimusten mukaisia  

Tuotevalikoima

'Viitteet'

Ota yhteyttä