Skip to Main Content
I'm looking for

Käyttövalmiit vaatteet

Tubifast-vaatteet ja 2-way stretch technology

Käyttövalmiit vaatteet ja käsineet sidosten pitämiseen paikallaan ja ihon suojaamiseen

Tubifast®-vaatteet, joissa on 2-way stretch technology™, on suunniteltu sidosten pitämiseen paikallaan ja ihon suojaamiseen .  Vaatteet ovat käteviä, nopeita ja helppoja käytössä. Ne soveltuvat sekä kuivaan että kosteaan käärintään.

Tubifast-vaatteiden käyttäminen on vaivatonta, sillä niissä ei ole tarroja, nauhoja tai muita kiinnityksiä. Vaatteet ovat myös myrkyttömiä eivätkä ne herkistä tai ärsytä. Kahteen suuntaan venyvä materiaali mahdollistaa vapaan liikkumisen 

Mukavia vaatteita voi käyttää yöasun ja tavallisten vaatteiden alla, joten ne edistävät aktiivista elämää. Vaatteet ovat täysin pestäviä  ja niitä voi käyttää uudelleen, jos ne eivät ole likaantuneet eritteistä. 

Tubifast-vaatteita on saatavana lapsille 6 kuukaudesta 14 vuoteen. Valikoimaan kuuluu pitkähihaisia aluspaitoja, lapasilla varustettuja aluspaitoja (vain 6–24 kuukauden ikäisille), sukkahousuja, leggingsejä, sukkia ja käsineitä.

Valikoiman Tubifast-käsineet, joissa on 2-way stretch technology™, sopivat myös kuivaan ja kosteaan käärintään sekä sidosten pitämiseen paikallaan. Niitä on saatavana neljässä koossa, ja ne on helppo pukea. Joustava materiaali mahdollistaa vapaan liikkumisen .

  • Nopeutta ja kätevyyttä kuivaan ja kosteaan käärintään.  
  • Myrkytön, herkistämätön ja ärsyttämätön. 
  • Miellyttävä käytössä vaatteiden alla. 
  • Joustava materiaali mahdollistaa vapaan liikkumisen.  
  • Pestävä  ja uudelleenkäytettävä, ellei ole likaantunut eritteistä.

Tubifast-vaatteiden käyttötilanteet

Tubifast-vaatteita voi käyttää sidosten pitämiseen paikallaan ja ihon suojaamiseen. Ne tekevät kuivasta ja kosteasta käärinnästä kätevää, nopeaa ja helppoa. Tubifast-vaatteet pitävät sidokset paikallaan, mutta mahdollistavat myös vapaan liikkumisen joustavuutensa ansiosta. 

Tubifast-vaatteet ovat myrkyttömiä eivätkä herkistä tai ärsytä . Vaatteet ovat pestäviä, ja niitä voi käyttää uudelleen, jos ne eivät ole likaantuneet eritteistä .

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
       
       
       

Samankaltaisia tuotteita

'References'

Share this page on social media

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.