Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Lisätietoa tuotteesta

EZ Derm -siirteen käyttötilanteet

EZ Derm sopii osittain ohentuneen ihon hoitoon. Sitä voidaan käyttää palovammoissa, ihonottokohdissa ja kroonisissa säärihaavoissa kipua ja nestehukkaa vähentämään. Se sopii myös tilapäiseksi suojaksi, testisiirteeksi, käyttöön ennen omasiirrettä ja suojaamaan verkotettuja omasiirteitä.

EZ Derm -siirteen käyttäminen

Puhdista haava huolellisesti kaikesta nekroottisesta kudoksesta, mukaan lukien rakkulat, käyttämällä sopivaa aseptista tekniikkaa haavan ulkoisen kontaminaation ehkäisemiseksi. Poista EZ Derm pakkauksesta ja aseta siirteen kumpi tahansa puoli haavaa vasten. Älä taita siirrettä kaksinkerroin ja vältä ryppyjä. Aseta reunapalat päällekkäin terveen kudoksen kanssa, jotta haava peittyy kokonaan. Kiinnitä EZ Derm kirurgisesti haavaan tarvittaessa. EZ Derm -siirteen rei’itys mahdollistaa nesteen normaalin poistumisen haavasta. Tarkasta haava päivittäin, koska nesteen liiallinen kertyminen voi estää EZ Derm -siirteen kiinnittymisen. Kun EZ Derm kiinnittyy haavaan, anna sen olla paikallaan irtoamiseen asti. Kiinnittymätöntä EZ Derm -siirrettä voi tarvittaessa leikata kuivana siirteen mekaanisen liikkumisen ehkäisemiseksi. EZ Derm -siirteen koko ja määrä sekä sidosten vaihtoväli määräytyvät haavatyypin, haavan kunnon ja potilaan kliinisen tilan mukaan.

Tuotetiedot

Tuotenumero Koko (cm) Kpl/rasia Kpl/kuljetuslaatikko
       
       
       

Samankaltaisia tuotteita

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.