Skip to Main Content
I'm looking for

Vieraslajisiirre

EZ Derm

Sikaperäinen siirre osittain ohentuneen ihon hoitoon tai tilapäiseksi suojaksi

EZ Derm® on tarkoitettu osittain ohentuneen ihon hoitoon. Se sopii myös tilapäiseksi suojaksi, testisiirteeksi, käyttöön ennen omasiirrettä ja suojaamaan verkotettuja omasiirteitä. EZ Derm ylläpitää kosteaa paranemisympäristöä ja edistää haavan luonnollista paranemista. Se mahdollistaa varhaisen haavaeritteen hallinnan ja tukee nesteiden ja lämmön normaalin haihtumisen palautumista   . EZ Derm edistää re-epitelisaatiota ja granulaatiokudoksen kasvua sekä vähentää kipua ja nestehukkaa   . Se suojaa haavaa luomalla fyysisen esteen.

  • Suojaava rakenne vähentää kipua ja nestehukkaa.    
  • Heti käyttövalmis.
  • Voidaan säilyttää huoneenlämmössä.
  • Saatavana isokokoisena, suurin koko 17 x 46 cm.

Lisätietoa tuotteesta

EZ Derm -siirteen käyttötilanteet

EZ Derm sopii osittain ohentuneen ihon hoitoon. Sitä voidaan käyttää palovammoissa, ihonottokohdissa ja kroonisissa säärihaavoissa kipua ja nestehukkaa vähentämään. Se sopii myös tilapäiseksi suojaksi, testisiirteeksi, käyttöön ennen omasiirrettä ja suojaamaan verkotettuja omasiirteitä.

EZ Derm -siirteen käyttäminen

Puhdista haava huolellisesti kaikesta nekroottisesta kudoksesta, mukaan lukien rakkulat, käyttämällä sopivaa aseptista tekniikkaa haavan ulkoisen kontaminaation ehkäisemiseksi. Poista EZ Derm pakkauksesta ja aseta siirteen kumpi tahansa puoli haavaa vasten. Älä taita siirrettä kaksinkerroin ja vältä ryppyjä. Aseta reunapalat päällekkäin terveen kudoksen kanssa, jotta haava peittyy kokonaan. Kiinnitä EZ Derm kirurgisesti haavaan tarvittaessa. EZ Derm -siirteen rei’itys mahdollistaa nesteen normaalin poistumisen haavasta. Tarkasta haava päivittäin, koska nesteen liiallinen kertyminen voi estää EZ Derm -siirteen kiinnittymisen. Kun EZ Derm kiinnittyy haavaan, anna sen olla paikallaan irtoamiseen asti. Kiinnittymätöntä EZ Derm -siirrettä voi tarvittaessa leikata kuivana siirteen mekaanisen liikkumisen ehkäisemiseksi. EZ Derm -siirteen koko ja määrä sekä sidosten vaihtoväli määräytyvät haavatyypin, haavan kunnon ja potilaan kliinisen tilan mukaan.

Samankaltaisia tuotteita

'References'

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.