Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

hidden1hidden2
Laatumme suojaa sinua

Biogel®-leikkauskäsineet pienentävät patogeeneille altistumisen riskiä. Valikoimaan kuuluu sekä lateksisia että synteettisiä käsineitä.

Biogel-käsineet tarjoavat luotettavaa suojaa. Vähäiset rikkoutumiset pienentävät altistumisen riskiä . Tiesitkö, että jokainen Biogel-käsine testataan reikien varalta täyttämällä se ilmalla ennen kuin se lähtee tehtaaltamme  ?

Biogel Indicator System paljastaa käsineiden reiät luokkansa parhaan, nopean ja selkeän reiänpaljastuksen ansiosta     . Tämän ansiosta patogeeneille altistumisen riski pienenee sekä hoitohenkilöstön että potilaiden keskuudessa. Tehokas suoja voi parantaa myös kustannustehokkuutta.

Biogel-käsineet ovat käytössä mukavat. Miellyttävät käsineet on helppo pukea, ja ne tuntuvat kuin toiselta iholta. Käsineiden istuvuus ja sormituntuma mahdollistavat erinomaisen herkkyyden ja vähentävät käsien väsymistä   – joten voit aina yltää parhaimpaasi.

Kaikki käsineemme ovat puuteroimattomia.

hidden1hidden2
Tiedätkö miten leikkauskäsineitä valmistetaan

Tutustu videoon Biogel-tehtaaltamme, ja näet miten Biogel-käsineitä valmistetaan ja testataan tuotantoprosessin aikana.

hidden1hidden2
Lateksiset leikkauskäsineet

Lateksiset Biogel-leikkauskäsineet

Biogel-leikkauskäsineet olivat maailman ensimmäiset polymeeripinnoitetut puuteroimattomat leikkauskäsineet. Ne ovat tulleet tunnetuiksi innovatiivisuudestaan ja laadustaan. Tutkimme ja kehitämme Biogel-valikoimaa jatkuvasti, koska haluamme auttaa sinua yltämään parhaimpaasi. Tavoittelemme parhaita tuloksia kliinisten ja terveystaloudellisten näyttöjen pohjalta.

hidden1hidden2
Synteettinen Biogel-käsine

Synteettiset Biogel-leikkauskäsineet

Synteettiset Biogel®-leikkauskäsineet on suunniteltu tarjoamaan täydellistä varmuutta kaikissa tilanteissa.  Niiden istuvuus, sormituntuma ja käyttömukavuus ovat vastaavat kuin lateksikäsineissä.

Asiantuntijoiden videot
hidden1hidden2

Tietopankki

Lisää tietoa

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.