Skip to Main Content
I'm looking for

Biogel-leikkauskäsineet

Tutustu laadukkaisiin Biogel®-leikkauskäsineisiin, jotka tarjoavat luotettavaa suojaa luokkansa parhaan  reiänpaljastuksen ansiosta ja paremman sormituntuman sekä ehkäisevät käsien väsymistä    . Laajasta valikoimastamme löydät sopivan käsineen eri erikoisalojen tarpeisiin.

Laatumme suojaa sinua

Biogel®-leikkauskäsineet pienentävät patogeeneille altistumisen riskiä. Valikoimaan kuuluu sekä lateksisia että synteettisiä käsineitä.

Biogel-käsineet tarjoavat luotettavaa suojaa. Vähäiset rikkoutumiset pienentävät altistumisen riskiä . Tiesitkö, että jokainen Biogel-käsine testataan reikien varalta täyttämällä se ilmalla ennen kuin se lähtee tehtaaltamme  ?

Biogel Indicator System paljastaa käsineiden reiät luokkansa parhaan, nopean ja selkeän reiänpaljastuksen ansiosta     . Tämän ansiosta patogeeneille altistumisen riski pienenee sekä hoitohenkilöstön että potilaiden keskuudessa. Tehokas suoja voi parantaa myös kustannustehokkuutta.

Biogel-käsineet ovat käytössä mukavat. Miellyttävät käsineet on helppo pukea, ja ne tuntuvat kuin toiselta iholta. Käsineiden istuvuus ja sormituntuma mahdollistavat erinomaisen herkkyyden ja vähentävät käsien väsymistä   – joten voit aina yltää parhaimpaasi.

Kaikki käsineemme ovat puuteroimattomia.

Lateksiset leikkauskäsineet

Lateksiset Biogel-leikkauskäsineet

Biogel-leikkauskäsineet olivat maailman ensimmäiset polymeeripinnoitetut puuteroimattomat leikkauskäsineet. Ne ovat tulleet tunnetuiksi innovatiivisuudestaan ja laadustaan. Tutkimme ja kehitämme Biogel-valikoimaa jatkuvasti, koska haluamme auttaa sinua yltämään parhaimpaasi. Tavoittelemme parhaita tuloksia kliinisten ja terveystaloudellisten näyttöjen pohjalta.

Synteettinen Biogel-käsine

Synteettiset Biogel-leikkauskäsineet

Synteettiset Biogel®-leikkauskäsineet on suunniteltu tarjoamaan täydellistä varmuutta kaikissa tilanteissa.  Niiden istuvuus, sormituntuma ja käyttömukavuus ovat vastaavat kuin lateksikäsineissä.

Asiantuntijoiden videot

Tietopankki

Lisää tietoa

'References'

Share this page on social media

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.