Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
Extra Protection -valikoiman BARRIER-kasvonsuoja kirurgin kasvoilla
BARRIER-kasvonsuojat – Extra Protection

Nämä kasvonsuojat tarjoavat ylimääräistä suojaa. Useimmat valikoiman kasvonsuojat ovat roiskeenkestäviä, minkä ansiosta ne soveltuvat suuren nestealtistuksen toimenpiteisiin. Saatavana on monia eri malleja sekä käyttömukavuutta ja suojaa parantavia erikoisominaisuuksia, esimerkiksi huurtumisenesto ja visiiri.

Special-valikoiman BARRIER-kasvonsuoja kirurgin kasvoilla

BARRIER-kasvonsuojat – Special

Nämä kasvonsuojat sisältävät käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Saatavana on monia eri malleja sekä käyttömukavuutta ja suojaa parantavia erikoisominaisuuksia, esimerkiksi huurtumisen- ja heijastuksenesto sekä ihoa vasten tuleva mukavuuskerros.

BARRIER-kasvonsuojat – Standard

Standard-valikoiman kasvosuojissa on iso suodatuskapasiteetti, mikä rajoittaa bakteerien leviämistä leikkaussalissa. Pienen hengitysvastuksen ansiosta niitä on mukava käyttää myös pitkien työvuorojen ajan.

 

Lisätietoa tuotteesta

Milloin BARRIER-kasvosuojia voi käyttää? 

BARRIER-kasvonsuojat soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Kaikissa kasvosuojissa on iso suodatuskapasiteetti, pieni hengitysvastus ja EN 14683 -standardin mukainen tyypin II tai IIR luokitus. Suosittelemme Extra Protection -valikoiman tuotteita toimenpiteisiin, joihin liittyy suuri nestealtistus tai nesteroiskeiden vaara.

Myös potilaat ja vierailijat voivat käyttää tuotteita suodattamaan bakteereja hoitoympäristöissä.

BARRIER-kasvosuojien käyttöohjeet

Visiirillisen kasvonsuojan pukemisohjeet

Solmittavan kasvonsuojan pukemisohjeet

Korvalenkillisen kasvonsuojan pukemisohjeet

 

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.