Skip to Main Content
Minua kiinnostavat

Portaali asiakasräätälöityjen pakkausten hallintaan

Mölnlycke Pakkausportaali on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu verkkotyökalu asiakasräätälöityjen pakkausten hallintaan. Portaalissa voi koota, muokata ja analysoida asiakasräätälöityjä pakkauksia sekä arvioida kustannuksia helposti yksityiskohtaisten tilastojen ja raporttien ansiosta. 

kuva Mölnlycken portaalista tietokoneen ja tabletin näytöllä
Mölnlycke Pakkausportaali

Mölnlycke Pakkausportaali on suunniteltu tekemään asiakasräätälöityjen pakkausten muokkaamisesta ja tilaamisesta helppoa. Portaalin toiminta perustuu täydelliseen läpinäkyvyyteen. Eri työntekijät näkevät jokaisen toimenpidepakkauksen kaikki komponentit, mikä auttaa kustannusten hallinnassa ja varmistaa, että leikkaussalihenkilöstöllä on käytössään jokaiseen toimenpiteeseen oikeat tuotteet.

Portaali tuottaa hyödyllistä tietoa, raportteja ja katsauksia kaikesta toiminnasta ja koko historiasta. Näin tiimin toimintaa pystytään kehittämään ja ajankäyttöä tehostamaan jatkuvasti. Räätälöitävät toimenpidepakkaukset auttavat lisäksi kustannusten hallinnassa.

  • Analyysit, tilastot, hinta-arviot ja tarjouspyyntöjen vaatimukset – myös Excel- ja PDF-tiedostoina.
  • Arviointitarkoituksiin on saatavana esimerkkitiedoilla varustettu demoversio. Ota yhteyttä Mölnlycken edustajaan arvioinnin järjestämiseksi organisaatiossasi.
  • Asiakasräätälöidyn pakkauksen sisällön läpinäkyvyys takaa sen, että leikkaussalihenkilöstöllä on käytössään kaikki toimenpiteeseen tarvittavat tuotteet.
  • Mukautettavat käyttöoikeudet eri työntekijöille.
  • Optimoitu tableteille ja tietokoneille sekä testattu yleisimmillä verkkoselaimilla.

 Mölnlycke Pakkausportaali

Voit aloittaa portaalin käytön ottamalla yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan.

Ota yhteyttä

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä
Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.