Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2
Lisää junakuljetuksia

Mölnlyckellä on ollut keskeinen rooli toimittaa terveydenhuollolle olennaisia suojavaatteita ja -varusteita pandemian aikana. Logistiikka- ja toimitustiimimme ovat huolehtineet satojen miljoonien maskien, suojatakkien ja muiden tarvikkeiden kuljetuksista terveydenhuollon ammattilaisille ympäri Eurooppaa. Osan tuotteista jouduimme lähettämään lentorahtina, mutta lisäsimme merkittävästi myös junakuljetuksiamme, jotka ovat sekä nopeita että ympäristöystävällisiä.

hidden1hidden2
Vihreää energiaa

Tammikuusta 2020 lähtien Mikkelin-tehtaamme sähkö on ollut 100-prosenttisesti hiiletöntä. Tuotantomme koneet sekä valaistus-, jäähdytys- ja jätejärjestelmämme käyvät nyt tuuli- ja vesivoimalla sekä bioenergialla. Mikkelin-tehtaamme, jossa valmistetaan esimerkiksi Mepilex Border Flexin kaltaisia haavanhoitotuotteita, on vähentänyt energiaan liittyviä hiilidioksidipäästöjään yli 60 prosentilla.

hidden1hidden2
Pakkauskuvake

Mölnlycken asiakasräätälöidyt toimenpidepakkaukset lähetetään nyt useille asiakkaille Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa suoraan Tšekin-tehtailtamme. Suorat toimitukset ohittavat Belgiassa sijaitsevan varastomme ja lyhentävät huomattavasti kuljetusmatkoja, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjämme.

hidden1hidden2
hiilijalanjälki

Perustimme Isoon-Britanniaan paikallisen jakelukeskuksen, joka toimittaa tuotteitamme terveydenhuollon ammattilaisille Irlantiin ja eri puolille Isoa-Britanniaa. Jakelukeskus sijaitsee Corbyssa  Northamptonshiressa Englannin keskiosissa. Odotamme uuden jakelukeskuksemme tehostavan logistiikkaamme ja pienentävän hiilijalanjälkeämme yli 40 prosentilla näillä reiteillä aiempaan verrattuna.

hidden1hidden2
leikkauskäsineet

Tähän vuoteen asti puhdistimme Biogel-käsineiden valmistuksessa Malesiassa käytetyt muotit 15-prosenttisella kromihappoliuoksella.

Osana tavoitettamme minimoida haitallisia kemikaaleja toiminnassamme olemme ottamassa käyttöön uutta ratkaisua, joka vähentää kromihapon käyttöä jopa 75 prosentilla. Vaikka uusi puhdistusaine on aiempaa huomattavasti vähemmän haitallinen, jatkamme toimenpiteitä jätevesien käsittelemiseksi asianmukaisesti ja ilmansaasteiden ehkäisemiseksi.

Tämä juttu julkaistiin ensimmäisen kerran vuoden 2020 kestävän kehityksen raportissa. Lue koko raportti täältä.

hidden1hidden2
Samankaltaisia tuotteita

.

hidden1hidden2
Ota yhteyttä