Skip to Main Content
I'm looking for

Vastaamme ratkaisuistamme

Asetamme itsellemme tiukimmat standardit

Hyvä ei ole meille riittävä. Teemme jatkuvasti työtä parantaaksemme laatuamme ja ylittääksemme terveydenhuollon toimijoiden odotukset.

Etsimme aina tapoja parantaa ratkaisujamme

Mölnlycke tunnetaan korkealaatuisista terveydenhuollon ratkaisuistaan, jotka ovat vaatimustenmukaisia, helppokäyttöisiä, luotettavia ja asiakkaiden tarpeet täyttäviä. Huolehdimme hyvästä maineestamme tekemällä laatutyötä ja kantamalla vastuun tuotteistamme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme siten, että täytämme ja ylitämme terveydenhuollon ammattilaisten odotukset ja viranomaisten vaatimukset markkinoilla, joilla toimimme.

Laadunhallintajärjestelmämme

Meillä on kattava prosessipohjainen laadunhallintajärjestelmä, jonka avulla takaamme yhtenäisen korkean laadun. Käytössämme ovat myös protokollat riskienhallintaan ja sisäisiin tarkastuksiin. Maailmanlaajuisten prosessien lisäksi toimipaikoillamme on omat laatujärjestelmänsä ja työntekijänsä, jotka vastaavat paikallisesta laadunvalvonnasta ja vaatimustenmukaisuudesta.

Valvomme ja kehitämme toimittajiemme toimintaa toimittajien hallintajärjestelmän  avulla. Teemme toimittajillemme myös säännöllisiä auditointeja (käyttämällä tarvittaessa kolmannen osapuolen tarkastajia).

Ota yhteyttä
Select your market

Select your market