Skip to Main Content
HYDROLOCK -TEKNOLOGIALLA

Exufiber Ag+

Ohivuodot. Maseraatio. Infektiot. Nämä ovat merkittäviä haasteita geeliytyvien sidosten käytössä. Ne voivat vaikuttaa paranemiseen, aiheuttaa huolta ja kipua potilaalle, sekä viedä hoitajan työaikaa.  

Hydrolock®-teknologian ansiosta Exufiber® Ag+ -sidoksilla on erinomainen* kyky lukita haavaeritettä, jopa kompressiosidoksissa...     

Tutustu Exufiber Ag+

Suunniteltu hajottamaan biofilmiä

Biofilmit ovat limakeroksen ympäröimiä bakteeriyhteisöjä, jotka ovat erittäin vastustuskykyisiä hoidolle ja kehon luonnollisille suojamekanismeille. On yleisesti hyväksytty, että krooniset haavat sisältävät biofilmejä ja että nämä hidastavat ja estävät haavan paranemista jollakin tavalla  .


In vivo -tulokset osoittavat, että Exufiber Ag+ on merkittävästi parempi vähentämään bakteeribiofilmiä (Pseudomonas aeruginosa ja Staphylococcus aureus [MRSA] ) verrattuna Aquacel® Ag+ Extra™ sidokseen .

Wound types images

Helpottaa sidoksen valintaa

Exufiber Ag+ on tarkoitettu seuraavien erittävien haavojen hoitoon:

  1. Laskimosäärihaavat
  2. Diabeetikoiden jalkahaavat

Tutustu Exufiber Ag+

99.9%

Vähemmän Pseudomonas aeruginosaa seitsemässä päivässä in vivo -biofilmimallissa

Lukitsee jopa 23%

Enemmän imetystä haavaeritteestä kuin Aquacel® Ag Extra™  

98%

Terveydenhuollon ammattilaisista arvioivat Exufiber®-sidoksen olevan helppo tai erittäin helppo poistaa yhtenä kappaleena  

Mepilex Border Flex Folded corner

Exufiber Ag+® ja Mepilex® Border Flex

Mepilex® Border Flex -sidoksessa Flex-teknologia yhdistyy toimivaksi todettuun Safetac®-teknologiaamme. Näin syntyy sekundäärinen sidos, joka sekä pysyy paikallaan että mukautuu ainutlaatuisesti. Exufiber® Ag+ ja Mepilex® Border Flex yhdessä tarjoavat molempien sidosten edut ja edistävät häiriöttömän paranemisympäristön muodostumista haava-alueelle.

Lue lisää Mepilex Border Flexistä

Kustannustehokasta haavanhoitoa
health care professional speaking with a sales person

Kroonisten haavojen parantuminen vie aikaa. Infektio lisää tätä haastetta. Biofilmin läsnäolo voi viivästyttää paranemista pitämällä haava tulehduksellisessa tilassa ja tekemällä bakteerit vastustuskykyisiksi hoidolle. Ohivuotojen, jäämien ja maseraation hallinta sekä korkean mikrobikuorman haaste vievät hoitajien aikaa ja resursseja. Exufiber® Ag+ -sidoksen erinomainen* haavaeritteen hallinta ja kyky hajottaa biofilmiä** muodostavat sidoksen, joka voi tukea häiriintymätöntä paranemista ja vaikuttaa kustannuksiin.

Lisää tietoa miten Exufiber Ag+ voi helpottaa potilaiden hoitoa ja tiimisi työskentelyä sekä vaikuttaa budjettiin.

Ota yhteyttä paikalliseen Mölnlycken edustajaan

'Viitteet'

Valitse markkina-alue 

Valitse markkina-alue 

Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.