Mölnlycke Health Care

Yrityslehtemme ja kestävän kehityksen raporttimme on nyt julkaistu

Tekijä: Mölnlycke Health Care, elokuuta 14 2015Julkaistu: Mölnlycke Health Care

Vuoden 2015 Mölnlycke Health Care Magazine: ”Sustainable Business, Sustainable Life” on nyt julkaistu yhdessä Kestävän kehityksen raportin kanssa.

Tänä vuonna Mölnlycke Health Caren yrityslehti ja Kestävän kehityksen raportti ovat sama julkaisu. Lehti elävöittää raportin dataa ja ottaa kantaa yrityksen yhteiskuntavastuuseen sekä siihen miten kestävä liiketoiminnan periaatteet yhdistyvät käytännön työhön.

Uudessa lehdessä on artikkeleja mm. siitä kuinka Mölnlycke Health Care näyttää esimerkkiä ennaltaehkäisevällä turvallisuus- ja terveysstrategialla Malesian tehtailla, sekä yrityksen koulutusohjelmilla, joiden avulla kehittyvien maiden terveydenhuollon ammattilaiset oppivat modernista haavanhoidosta. Lehti kertoo myös, kuinka yritys tuo tuotteitaan Yhdysvaltojen markkinoille CVS:n kautta vastatakseen kuluttajien tarpeeseen ja kysyntään.

Richards Twomey, yrityksen toimitusjohtaja kommentoi: ”Me Mölnlycke Health Carella uskomme, että kestävän liiketoiminnan ytimessä on asiakkaat ja heidän toiveensa. Meidän asiakkaillamme on korkeat odotukset meistä kestävän kehityksen ja yritysvastuun suhteen. Tämä lehti ja raportti on hieno mahdollisuus meille jakaa meidän tarkkaa lähestymistapaamme kestävään kehitykseen laajemmin.”

 

Luen englanninkielinen yrityslehtemme täältä

Lue suomenkielinen Kestävän kehityksen raporttimme täältä

Jaa tämä

Lisää samasta aiheesta

Yrityslehti 2013

Lue englanninkielinen yrityslehtemme täältä: www.molnlycke360.com Yrityksemme 360-lehdessä kerrotaan vuoden 2013 strategiasta, innovaatiosta,...

Uusitut nettisivumme

Mölnlycke Health Care ylpeänä esittelee uudistuneet nettisivustomme. Toivotamme sinulle antoisia surffailuhetkiä sivuillamme! Mikäli jostain...