Ura Mölnlyckellä

Mölnlycke työnantajana

“Etsimme ihmisiä, jotka eivät usko tavanomaisuuteen.”

Voin ylpeänä sanoa olevani yksi 7,500 ihmisestä, jotka työskentelevät Mölnlyckellä.

En ole ylpeä vain siksi, koska kehitämme ja valmistamme parhaita mahdollisia tuotteita potilaita ja terveydenhuollon ammattilaisia ajatellen, mutta myös siksi että nämä 7,500 ihmistä rakentavat Mölnlycken. 87 maassa työskentelevät ammattilaisemme puhuvat yli 20 kieltä ja antavat täyden panostuksensa joka ikinen päivä tehdäkseen asiakkaamme sekä potilaat tyytyväiseksi.

Yrityksemme on maailmanlaajuisesti yksi nopeiten kasvavista yrityksistä terveydenhuollon alalla ja annamme työntekijöillemme mahdollisuuden olla osa tätä huimaa kehitystä. Luomme mahdollisuuden kansainvälisiin ja monialaisiin uriin, joissa ollaan tekemisissä erilaisten kiinnostavien tuotteiden kanssa, sekä mahdollisuuden kehittyä jokapäiväisessä työssä sekä työntekijänä yleensä.

Lisäksi, käytämme työntekijöidemme koulutuksessa uutta oppimismoduulia – 70/20/10, jonka tavoitteena on perehdyttää työntekijä työhönsä monin eri keinoin. Joka neljäs työntekijämme käy läpi oppimismoduulin, jossa on sopiva annos työssä oppimista, työhön valmentamista ja palautteen saamista. Tämä kaikki siksi, jotta he pääsisivät täysiin potentiaaleihinsa. Yritykselle tämä on suuri panostus ja olemme siitä erittäin ylpeitä.

Etsimme jatkuvasti ihmisiä, jotka eivät usko tavanomaisuuteen. Ihmisiä, jotka näkevät haasteet mahdollisuuksina. Ihmisiä, jotka uskaltavat muuttaa maailmaa. Ihmisiä, joiden työtavat jäävät mieleen sillä he uskovat siihen mitä tekevät. Ennen kaikkea, etsimme ihmisiä, jotka haluavat antaa kaikkensa, jotta potilaiden elämänlaatu paranisi ja terveydenhuollon ammattilaisten työ helpottuisi.

 

Yhteystiedot

Markkinointi & Myynti

Mölnlycke Health Care Oy

Pitäjänmäentie 14, 3krs.
00380 Helsinki
info.fi@molnlycke.com

Mikkelin tehdas

Mölnlycke Health Care Oy

Saimaankatu 6
50100 Mikkeli
Postitusosoite:
PL 76 50101 Mikkeli

Vaihdepalvelu
(0)201 622 300

Asiakaspalvelu
Puh: 0800 113 442
Fax: 0800 112 610
Email: csc.fi@molnlycke.com

Ota yhteyttä