Henkilöstön ja potilaan turvallisuus

Tutkimuksen mukaan kertakäyttöiset BARRIER työpuvut ovat mieluisin vaihtoehto

Julkaisija : Mölnlycke Health Care, lokakuuta 21 2015Julkaistu: Henkilöstön ja potilaan turvallisuus

Inselspital, Sveitsin suurin sairaala, vaihtoi henkilökunnan työpuvut BARRIER® työpukuihin. Sairalan johto oli huomioinut, että henkilökunta käytti yhä enemmän kertakäyttöisiä työpukuja verrattuna aikaisempaan. Näin ollen johto päätti tutkia tarkemmin syitä ja etuja tälle muutokselle. Sairaala teki asiasta tutkimuksen ja tutkimusten tulosten mukaan kertakäyttöiset BARRIER työpuvut olivat merkittävästi kustannustehokkaammat, mukavat ja joustavat päällä sekä paransivat leikkaussalien hygieniaa.

Lue lisää lataamalla tutkimus (3 MB pdf) miksi Inselspital valitsi kertakäyttöiset työpuvut ja tulokset heidän tutkimuksestaan.  

 

Nicole Söll “Tutkimuksessamme kertakäyttöiset työpuvut saivat enemmän positiivista palautetta kuin monikäyttöiset työpuvut.”

Nicole Söll, medical documentalist

 

Prof. Dr. Jürgen Beck, deputy medical director “Testasimme sekä kertakäyttöisiä että monikäyttöisiä työpukuja, ja se auttoi hyväksymään muutoksen, joka tyypillisesti ei ole niin helppo. Nykyisin henkilökunta on hyväksynyt erittäin hyvin kertakäyttöiset työpuvut.”

Prof. Dr. Jürgen Beck, deputy medical director

 

Daniel Rascher, O.R. nurse “Mölnlycke Health Caren kertakäyttöiset materiaalit ovat paljon hygienisemmat kuin monikäyttöiset vaatteet.”

Daniel Rascher, leikkaussalihoitaja

Jaa tämä

Lue lisää työpuvuista

Työpuvut
Työpuvut

Kertakäyttöiset työpuvut edistävät sairaaloiden infektioiden hallintaa.  BARRIER® työpuvut valmistetaan kontrolloiduissa...

Pitäisikö työpukuja pestä vai heittää pois?
Pitäisikö työpukuja pestä vai heittää pois?

Karin Ganlöv kirjoitti blogissamme työpuista - pitäisikö niitä pestä vai heittää pos? Lue blogi kirjoitus ajankohtaisesta...