Haavan alipaineimuhoito

Kokonaisvaltainen eritteiden hallinta

Julkaisija : Mölnlycke Health Care, heinäkuuta 1 2014Julkaistu: Haavan alipaineimuhoito

Kuvaus

Kokonaisvaltainen eritteiden hallinta on Avance-alipaineimuhoitolaitteen älykäs ohjelmisto, joka tarkkailee haavan erityksen tasoa. Erityksen tasosta riippuen ohjelmisto sopeuttaa ilmahuuhtelun tiheyden varmistaakseen eritteen optimaalisen siirtymisen säiliöön.

Toimintatapa

Joka viides minuutti pumppu ilmahuuhtelee letkuston varmistaakseen, että erite siirtyy letkustosta kohti säiliötä.
Älykäs ohjelmisto pumpussa havaitsee eritteen määrän letkustossa. Tämän tiedon avulla laite määrittää ilmahuuhtelun tiheyden letkustossa.

Jos haavaeritettä on letkustossa paljon, pumppu havaitsee tämän ja ilmahuuhtelee letkun jopa 4 kertaa minuutissa varmistaakseen eritteen optimaalisen siirtymisen säiliöön.
Kun eritteen määrä letkustossa vähenee, ilmahuuhteluväli harvenee ja lekuston ilmahuuhtelu tapahtuu 15 sekunnin ja 5 minuutin välein.

Tukoksien havainnointi

Jos letkustossa on tukos, ohjelmisto havaitsee sen ja suorittaa useita ilmahuuhteluita. Jos tukos on edelleen havaittavissa, pumpun hälytysääni aktivoituu.

+ 4 epäonnistunutta ilmahuuhtelua (15 sek.)
+ 15 sekunnin ilmahuuhtelu
= Tukoshälytys

 
Jaa tämä

Katso myös

Avance-alipaineimuhoitojärjestelmä
Avance-alipaineimuhoitojärjestelmä

Alta voit ladata sähköiset ohjeet Avance- harso- ja vaahtosidosten asettamiseen. Avance-harsosidossarja ja ViewPad Avance-vaahtosidossarja ja ViewPad Avance-siltausohje Avance...