Ota yhteyttä

Raportoi vaaratilanteesta

Me Mölnlycke Health Caressa pyrimme turvaamaan maailmanlaajuisen maineemme tuotteilla, jotka ovat turvallisia, yhteensopivia, helppokäyttöisiä, luotettavia ja tehokkaita. Joten jos sinä, tai joku jonka tiedät, on kokenut vaaratilanteen (ei-toivottu sivuvaikutus) käyttäessä tuotteitamme, on erittäin tärkeää, että kerrotte siitä meille mahdollisimman pian.  

Raportoimalla vaaratilanteesta autatte meitä varmistamaan, että tuotteemme ovat turvallisia asiakkaillemme myös tulevaisuudessa ja me voimme tutkia tapahtunutta sekä tehdä tarvittavat korjaavat toimenpiteet.

Kuinka ilmoitat vaaratilanteesta

Ilmoittaaksesi vaaratilanteesta Mölnlycke Health Carelle klikkaa oikealla olevaa vaaratilanneilmoitus -painiketta ja täytä avautuva lomake.

Ilmoita tarvittavat tiedot alkuperäisestä tuotepakkauksesta ja anna meille tapahtuneesta mahdollisimman paljon tietoa, jotta voimme tutkia tapahtunutta perusteellisesti. Pidämme kaikki antamanne tiedot ehdottoman luottamuksellisena.

 

Mikäli kärsit vaaratilanteesta nyt

Mikäli tuotteemme käyttö on aiheuttanut vakavia ei-haluttuja sivuvaikutuksia, olethan ensin yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen saadaksesi neuvoja kuinka toimia. Mikäli tapaus vaatii välitöntä hoitoa, ota yhteyttä paikalliseen sairaalaan.

Vaaratilanneilmoitus

Raportoi vaaratilanteesta klikkaamalla alla olevaa painiketta.

 

Vaaratilanneilmoitus